Γενικά θέματα , Ελλάδα 13 Ιουλίου 2015

Αυτοί οι νέοι θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην αναγέννηση

Αυτοί οι νέοι θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην αναγέννηση
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, ότι πλέον έχουμε έναν τεράστιο γολγοθά να ανέβουμε με μοναδικό στόχο να φτιάξουμε την Πατρίδα μας για τις επόμενες γενιές που θα έρθουν.Είναι σημαντικό να καταλάβουμε, ότι η γενιά μας, και μιλώ ως 25άρης, είναι χαμένη και οφείλουμε να παλέψουμε και να θυσιαστούμε για τις επόμενες γενιές..Ο αγώνας θα είναι δύσκολος η πρόκληση όμως ιστορικά μεγάλη… Πρέπει να έχουμε όραμα και στόχους για τις μεθεπόμενες γενιές…πρέπει να αποφασίσουμε λοιπόν πάνω από όλα τι θέλουμε να κάνουμε. Τι κράτος και τι οικονομία αλλά κυρίως τι κοινωνία θέλουμε να δημιουργήσουμε


ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαντήσεις

  1. Για να φτιαξεις την πατριδα, πρεπει πρωτα να σου ανηκει. Η πατριδα παραδινεται πατριωτη. Η παραμονη στην γερμανικη στανη, σημαινει οτι σε 7 χρονια (2022), οι ελληνες που θα εχουν καποια ιδιοκτησια, θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα. Θα ειμαστε πολιτες β κατηγοριας στην πρωην πατριδα μας. θα γινουμε οι αβοριγινες της Ελλαδας. Αν οι πολιτικες συγκυριες το επιτρεψουν, εδω θα υπαρχει γερμανικος στρατος και γερμανικη διοικηση. Θα εχομε εξοφλησει οικονομικα, κοινωνικα, πολιτισμικα και ιστορικα. Η ιστορια, επειδη γραφετε παντα απο τους νικητες, θα μας διαγραψει.
    Η φτηνη μας ιδιοτελεια, δεν μας αφηνει να δουμε το μεγεθος της επερχομενης καταστροφης.
    Αυτες οι γενικολογιες του τυπου “πρεπει να εχομε οραμα και στοχους για τις επομενες γενιες..”, την στιγμη που γκρεμιζεται η χωρα, μονο θλιψη προκαλουν.
    Ευχομαι να μην μας “δωσει” ο πρωθυπουργος, και να πει το μεγαλο ΟΧΙ. Τοτε φιλτατε θα μπορουμε να μιλαμε για ανασυγκροτηση της πατριδας, για εθνικη αναταση, για μελλον.

    Διαγραφή

  2. Αντιπροοδευτικέ έχει μεγάλο δίκιο ο 25χρονος σχολιαστής. Και είναι πραγματικά παρήγορο που ένας τόσο νέος Έλληνας, σκέφτεται τι θα αφήσει στις επόμενες γενιές. Όσο για τον μεγαλύτερο εχθρό μας, αυτός είναι ο κακός μας εαυτός. Αυτός μας οδήγησε σε κατάσταση υποδούλωσης.
    Και φυσικά για να παλέψεις πρέπει να έχεις όραμα και στόχους.
    Σε ένα πράγμα ίσως κάνει λάθος. Ότι η γενιά του είναι χαμένη. Και αυτό γιατί πραγματικά χαμένος είναι αυτός που δεν αγωνίζεται με οδηγούς όραμα και στόχους.

    Διαγραφή

  3. Θα σας μιλήσω ειλικρινά, είμαι από φτωχή οικογένεια και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό, έχω μεγαλώσει δύσκολα και αυτή την κρίση την περίμενα, γιατί όλοι έλεγαν ότι η δικιά μου γενιά είναι η γενιά του φραπέ..και του καναπέ…θα αγωνιστούμε για να τους διαψεύσουμε, τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε, δεν έχω ψευδαισθήσεις ο αγώνας και η προσπάθεια θα είναι δύσκολη, αλλά θα καταφέρουμε. Και ξέρετε κ.αντιπροοδευτικέ θα τα καταφέρουμε; γτ θα έχουμε ως πυξίδα και ως φάρο την ιστορία μας και το παρελθόν μας..σαν Έθνος έχουμε περάσει και άλλες δυσκολίες..αλλά δεν χαθήκαμε…πρέπει να σκύψουμε πάνω από το Δημογραφικό και να δώσουμε λύσεις εκεί….επενδύοντας λύσεις στο Δημογραφικό μακροπρόθεσμα επιλύεις και κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα…Το γεγονός ότι κ. ο Αλέξης Τσίπρας έπαιξε με τους θεσμούς και την κοινωνία, έκλεισε ο κύκλος της Μεταπολίτευσης και προχωράμε σε έναν νέο πολιτικό κύκλο βασισμένο σε νέες πολιτικές αλλά και σε έναν επανακαθορισμό της αριστεράς και της δεξιάς…Νομοτελειακά τα μέτρα αυτά δεν θα έχουν αποτέλεσμα ούτε κοινωνικά ούτε οικονομικά…και σε 2-3 χρόνια η Ευρώπη θα βρεθεί νομοτελειακά αντιμέτωπη με το δίλημμα ή της διάλυσης της ή του τερματισμού της λιτότητας….. Μην ξεχνάτε ότι το 2017, θα έχουμε εκλογές στη Γερμανία και θα αποτλέσει το τέλος του Σόιμπλε αλλά και της Μέρκελ…..Εαν σταματήσουμε να ελπίζουμε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Πατρίδα ατιπροοδευτικέ, χαθήκαμε, καλύτερα να πάμε στα βουνά να βοσκάμε γίδια…Η Πατρίδα μας δεν ανήκει σε κανέναν, παρά μόνο στους αγέννητους Έλληνες…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube