Weather Icon
Γενικά θέματα , Ελλάδα 3 Ιουνίου 2015

Χωρίς νυχτερινές πτήσεις λόγω… service

Στο… κόκκινο βρίσκεται η λειτουργία αρκετών περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, τη στιγμή που έχει ήδη ξεκινήσει η θερινή περίοδος και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διακίνηση περίπου 50 εκατομμυρίων επιβατών από τα ελληνικά αεροδρόμια το 2015.

Hδη οι πρώτες καθυστερήσεις και αλλαγές ώρας σε πτήσεις ξεκίνησαν το περασμένο τριήμερο από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, λόγω μη λειτουργίας των ραδιοβοηθημάτων, γεγονός που οδήγησε στη διακοπή των νυχτερινών πτήσεων.
Σε αντίστοιχη κίνηση διακοπής των βραδινών δρομολογίων αναμένεται να προχωρήσουν τις προσεχείς ημέρες άλλα δύο αεροδρόμια, αυτά της Σκιάθου και της Σαντορίνης, καθώς λήγει και η παράταση ενός μήνα για την επιθεώρηση και έλεγχο των ραδιοβοηθημάτων τους.
Την ίδια στιγμή, στο αεροδρόμιο της Μυκόνου διαρκώς «μπαλώνουν» τον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης των αεροσκαφών, καθώς η άσφαλτος ξεκολλάει συνεχώς, αφού εξαιτίας έλλειψης κονδυλίων δεν έχει επισκευαστεί για πάνω από δύο χρόνια.
Για περισσότερα Ethnos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube