REAL TIME |

Κύμα αλλαγών και μετακινήσεων στο υπουργείο Εξωτερικών

Κύμα αλλαγών και μετακινήσεων στο υπουργείο Εξωτερικών
 Αφορούν στο διπλωματικό σώμα – Με απόφαση Ν. Κοτζιά
Κύμα αλλαγών και μετακινήσεων στο υπουργείο Εξωτερικών
Κύμα μετακινήσεων και αλλαγών στο διπλωματικό σώμα του υπουργείου Εξωτερικών. Με πρόταση της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου και απόφαση του υπουργού κ. Ν. Κοτζιά επιστρέφουν από πρεσβείες και προξενεία του εξωτερικού στην κεντρική υπηρεσία οι:

κ.κ. Μ. Δαρατζίκης (από Βίλνιους) Γ. Παπαδόπουλος (από Βατικανό) Α. Καλλιδόπουλος(Λουμπλιάνα), Χ. Δαφαράνος (Καμπέρα) Ε. Πρώιος (Τιφλίδα) Π.Α.Χατζημιχάλης(Ραμπάτ) Ι.Ραπτάκης (Ν.Δελχί) Γ.Ηλιόπουλος (Γ.Προξ. Νέας Υόρκης) Θ.Τσακίρης(Γ.Προξ. Σμύρνης) και οι κυρίες Ε. Λειβαδίτου (Μπουένος Αϊρες) Α.Μπαλτά (Σαντιάγκο)Μ.Διαμαντοπούλου (Πρετόρια) και Δ. Λουμπακου (Τελ Αβίβ).

Από την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου τοποθετούνται σε πρεσβείες οι κ.κ. Α.Κούγιου(στο Βατικανό) Ι.Ριζόπουλος (Ραμπάτ) Ε.Τσαούσης (Βαρσοβία) Δ.Ζεβελάκης(Μπουένος Αϊρες) Ν.Πατάκιας (Αντίς Αμπέμπα) Σ. Τσιέπας (Σαντιάγο) Σ. Αθανασίου(Ποντγκόριτσα) Κ.Μοάτσος (Ναϊρόμπι) Γ.Δογορίτης (Τζακάρτα) και οι κυρίες Χ. Καρυκοπούλου (στη Βαλέτα) και Αικ. Ξαγοράρη (Καμπέρα).
Από πρεσβείες και προξενεία εξωτερικού μετακινούνται σε πρεσβείες οι κ.κ. Γ. Χατζημιχελάκης (από Ρίγα σε Τιφλίδα) Π. Καλογερόπουλος (από Βερολίνο σε Ν. Δελχί)Η. Αστεριάδης (από Στρασβούργο σε Βίλνιους) Α.Ραλλης (από ΜΑ ICAO σε Ρίγα) Θ. Δασκαρόλης (Βαλέτα-Βερολίνο) Ε. Κουβαριτάκης (Ναϊρόμπι-Πρετόρια)Μ.Πρωτονοτάριος (Αντίς Αμπέμπα-Λουμπλιάνα) και Π.Πολυχρονίου (από Γ.Προξ. Τζέντας σε Ριάντ).
ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube