Weather Icon

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ιδρυτής του Bloco της Πορτογαλίας Francisco Louca για τον έλεγχο του δημόσιου χρέους

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ιδρυτής του Bloco της Πορτογαλίας Francisco Louca για τον έλεγχο του δημόσιου χρέους
2015-06-01 01 Zoi-LisbonΗ πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χάνει ευκαιρία όχι μόνο για να πληροφορήσει αλλά και για να “στρατολογήσει” τους ξένους συνομιλητές της στην υπόθεση του ελέγχου του δημόσιου χρέους από τους λαούς της Ευρώπης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως η συζήτησή της με τον ιδρυτή του πορτογαλικού Bloco de Esquerda (Μπλόκο της Αριστεράς) Francisco Louca, τον οποίο συνάντησε στη Λισαβόνα όπου βρέθηκε στις 12 Μαΐου για να μετάσχει στη 2η Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Ένωσης για τη Μεσόγειο, που επικεντρώθηκε στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα.


Περιττό να τονίσουμε τη σημασία που έχει η επέκταση πρωτοβουλιών ελέγχου του δημόσιου Χρέους και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, και ειδικά της Μεσογείου όπως η Πορτογαλία που μοιράζεται με την Ελλάδα το θλιβερό προνόμιο να βρίσκεται εδώ και χρόνια στο στόχαστρο των πιο ανάλγητων πολιτικών λιτότητας στο όνομα της αποπληρωμής αυτού ακριβώς… του χρέους.

πηγή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube