REAL TIME |

Weather Icon

Ο Ησυχος δεν… καθησύχασε τους ισραηλινούς

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κ. Ήσυχος συναντήθηκε με ομάδα Ισραηλινών ερευνητών που βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου με θέμα την Ανατολική Μεσόγειο, το οποίο συνδιοργανώσουν το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το ισραηλινό BESA Center.
Τους συγκεκριμένους Ισραηλινούς βέβαια δεν τους λες και απλούς ερευνητές. Ο ένας διετέλεσε σύμβουλος εθνικής ασφαλείας παρά τω πρωθυπουργώ, ο άλλος ήταν πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αθήνα, ο τρίτος διευθυντής του ινστιτούτου BESA και η τέταρτη ειδική σε θέματα Τουρκίας.
Οι Ισραηλινοί έθεσαν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πρόβλημα της αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αν. Μεσογείου.
Τι τους απαντήσαμε εμείς;
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, «ο κ. Ήσυχος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές της χώρας, τέτοια που θα απεμπλέκει την ελληνική οικονομία από το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της λιτότητας».
Δήλωσε δε «επιμένουμε στις κόκκινες γραμμές γιατί αυτό είναι το πρόγραμμά μας»…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube