Ισλάμ , Συρία 16 Μαΐου 2015

Συρία: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν 23 άμαχους στην αρχαία Παλμύρα

Ανάμεσά τους βρίσκονταν και 9 μικρά παιδιά – Μαίνονται οι μάχες στην περιοχή

To Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 23 άμαχους, περιλαμβανομένων εννέα 9 παιδιών, σε ένα χωριό κοντά στην Παλμύρα, την αρχαία πόλη στην κεντρική Συρία όπου μαίνονται οι μάχες μεταξύ των τζιχαντιστών και του συριακού στρατού, γνωστοποίησε απόψε μια μη κυβερνητική οργάνωση.
Ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH), μιλώντας στο  Γαλλικό Πρακτορείο, είπε πως η ακραία ισλαμιστική οργάνωση εκτέλεσε με πυροβόλα όπλα 23 άμαχους στο χωριό Αμιρίγιε, που βρίσκεται βόρεια της Παλμύρα.
Σημειώνεται ότι χθες ο διευθυντής της εφορίας αρχαιοτήτων της Συρίας απηύθυνε επείγουσα έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα προκειμένου να κινητοποιηθεί προτού οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτος, που έχουν φθάσει στα περίχωρα της Παλμύρας, καταστρέψουν την αρχαία πόλη που βρίσκεται στην ανατολική Συρία.

Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube