Weather Icon
Εξοπλισμοί , Ρωσία 5 Απριλίου 2015

Τα πυραυλικά συστήματα S-300 στην Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα

Τα πυραυλικά συστήματα S-300 στην Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα

Ένα σύνολο 70 οπλικών μονάδων του Στόλου της Βαλτικής θα συμμετέχουν στην εκδήλωση για τηνΗμέρα της Νίκης, εκ των οποίων τα τανκς T-72, τα πυραυλικά συστήματα Tochka-Μ και οι πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων Grad.

Τα πυραυλικά συστήματα Tochka-Μ και τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-300 θα λάβουν μέρος στην παρέλαση την Ημέρα της Νίκης στην πόλη του Καλίνινγκραντ στις 9 Μαΐου. Συνολικά 70 οπλικές μονάδες του Στόλου της Βαλτικής που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, ανέφερε την Παρασκευή το γραφείο Τύπου για τη ρωσική Δυτική Στρατιωτική περιοχή.

«Ένας μεγάλος αριθμός των οπλικών μονάδων θα λάβουν μέρος στην παρέλαση,συμπεριλαμβανομένων των τανκς T-72, τα όπλα βαρέως διαμετρήματος Giatsint, τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Gvozdika, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-300, ταπυραυλικά συστήματα Tochka-Μ, και οι  πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων Grad, ανέφερε το γραφείο Τύπου.
Το σοβιετικό μεσαίο τανκ T-34 θα είναι επικεφαλής της παρέλασης στην πλατεία της Νίκης. Η θρυλική πολεμική μηχανή θα οδηγήσει με την δική της δύναμη στους δρόμους της πόλης.
Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις ολοκαίνουργιες τηλεχειριζόμενες πλατφόρμες μεταφοράς Platforma-M, τα τεθωρακισμένα οχήματα BTR-82Α, και τα φορτηγά KAMAZ-4350 και 43501.
Τα όπλα και ο στρατιωτικός εξοπλισμός προετοιμάστηκαν για την παρέλαση από το τάγμα επισκευή για τα τανκς και τα οχήματα του συντάγματος του Στόλου.
Μετά από μια προκαταρκτική προετοιμασία οι οπλικές μονάδες θα μεταφερθούν στο αεροδρόμιο Κραμπροβο στην περιοχή του Καλίνινγκραντ, όπου εκπαιδεύονται οι  μηχανικοί και οι οδηγοί.
Sputnik

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube