Weather Icon
Γενικά θέματα , Ελλάδα 1 Απριλίου 2015

Πρωταπριλιάτικο αστείο του Ψωμιάδη η συνάντησή του με Τσίπρα

Πρωταπριλιάτικο αστείο του Ψωμιάδη η συνάντησή του με Τσίπρα
 Ο πρώην νομάρχης ανακοίνωσε ότι δέχθηκε πρόταση από τον ΠρωθυπουργόΠρωταπριλιάτικο αστείο του Ψωμιάδη η συνάντησή του με Τσίπρα
(File: 20150313_baltas15.JPG )
To έθιμο της Πρωταπριλιάς τίμησε μια μέρα νωρίτερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με την ανακοίνωση που έκανε το πολιτικό του γραφείο ότι την Τετάρτη 1η Απριλίου και ώρα τέσσερις το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η είδηση δεν άργησε να κάνει το γύρο των ΜΜΕ, καθώς από τις τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου, το γραφείο του έστειλε σε όλους τους διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν την κεντροδεξιά δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της συνάντησής του.

«Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα θα έχει αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης» σημειωνόταν στο δελτίο τύπου, το οποίο συνέχιζε ως εξής: «Ο κ. Ψωμιάδης που στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά (Κυριακή 29/3) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε τονίσει πως αν για το καλό της Πατρίδας πρέπει να γίνουμε όλοι αριστεροί αυτός θα το έκανε πρώτος, ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρωθυπουργός για εθνική συστράτευση».
Επίσης, για να γίνει πιο πιστευτός ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συνέχισε με την εξής δήλωσή του, η οποία και επισυνάπτονταν στο δελτίο τύπου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την ευγενική πρόσκληση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως οι πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου που παρέμεναν κλειστές επί Αντώνη Σαμαρά, ανοίγουν με Αλέξη Τσίπρα. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια γόνιμη και δημιουργική συζήτηση, μακριά και πέρα από στείρες αντιπαραθέσεις».
Τα τηλέφωνα στο γραφείο τύπου που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου «έσπασαν» και αρκετοί δημοσιογράφοι έσπευσαν να επικοινωνήσουν με συνεργάτες του Πρωθυπουργού για να πληροφορηθούν εάν υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Ψωμιάδη που φέρεται να τον αποκαλεί «γατόνι» και «μάγκα πολιτικό». «Παιδιά, δεν υπάρχει συνάντηση…Πρωταπριλιάτικο είναι» λέγανε και γελάγανε και αυτοί, μη δίνοντας περαιτέρω σημασία.
Ο κ. Ψωμιάδης είχε φροντίσει νωρίτερα όμως να κάνει μια αιχμηρή δήλωση για τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την εμφάνισή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση που έγινε σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση.
««Μετά και από τη χτεσινή εμφάνιση του πρόεδρου της ΝΔ στη Βουλή, ο ελληνικός λαός κατάλαβε πως ο Αντώνης Σαμαράς προτίμησε τους Παπασταύρου, τη Σπυράκη και τον Οικονόμου από τους Ψωμιάδηδες, τους γνήσιους αγωνιστές της Παράταξης σε όλο τον ελλαδικό χώρο…».
Το γεγονός ότι ο κ. Ψωμιάδης τίμησε έστω και πρόωρα το πρωταπριλιάτικο έθιμο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει συζήτηση στο παρασκήνιο για συνεργασία με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Εξάλλου, ο Μακεδόνας πολιτικός έχει αναφερθεί με θετικά και θερμά λόγια για τον κ. Καμμένο, αλλά και για τον κ. Τσίπρα για τη μέχρι σήμερα πορεία τους και για τη διαπραγμάτευση που γίνεται με τους πιστωτές. Ειδικά για τις διεργασίες που γίνονται στην κεντροδεξιά υπάρχει μέλλον…
BHMA

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube