Weather Icon
Κούβα , Ρωσία 24 Απριλίου 2015

Ρογκόζιν: Συμφωνία παράδοσης ρωσικών επιβατηγών αεροσκαφών στην Κούβα

Ρογκόζιν: Συμφωνία παράδοσης ρωσικών επιβατηγών αεροσκαφών στην Κούβα

Ρωσία και Κούβα έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τις παραδόσεις των σύγχρονων ρωσικών αεροσκαφών στην χώρα της Καραϊβικής. Οπως επιβεβαίωσε ο ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Ρογκόζιν μετά την 13η διακυβερνητική Επιτροπή Εμπορίου, Οικονομικής, Επιστημονικής και Τεχνικής Συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κούβας, οι νέες παραδόσεις ρωσικών αεροσκαφών στην Αβάνα θα γίνουν στο εγγύς μέλλον, ενώ υπενθύμισε πως ο στόλος των κουβανικών αεροσκαφών είναι εξοπλισμένος με ρωσικής κατασκευής αεροσκάφη, προσθέτοντας πως η Cubana Airlines έχει επιδείξει μιαεπιτυχημένη εμπορική αξιοποίηση των ρωσικών αεροσκαφών εδώ και πολλά χρόνια.

Σχολιάζοντας δηλώσεις περί της υποτιθέμενης μη ανταγωνιστικότητας των ρωσικών αεροσκαφών, ο Ρογκόζιν αρκέστηκε να επισημάνει την κερδοφόρα και ασφαλή χρήση τους από την Cubana Airlines.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube