Weather Icon
Γαλλία , Ρωσία 8 Απριλίου 2015

Χάκερς απαξιώνουν τη Μαριν Λε Πεν ως μαριονέτα των Ρώσων!

Χάκερς απαξιώνουν τη Μαριν Λε Πεν ως μαριονέτα των Ρώσων!
Ως ανταμοιβή για την υποστήριξή του προς τη Ρωσία, στο ζήτημα της προσάρτησης της Κριμαίας, δόθηκε από τη Μόσχα το δάνειο πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς το γαλλικό «Εθνικό Μέτωπο» της Μαρίν Λεπέν, σύμφωνα με ηλεκτρονικά μηνύματα που υπέκλεψαν και δημοσιοποίησαν Ρώσοι χάκερς που αυτοαποκαλούνται Anonymous International.
Σύμφωνα με τους χάκερς η Ρωσία χρηματοδοτεί, πέραν του Εθνικού Μετώπου και άλλα ακροδεξιά ευρωπαϊκά κόμματα. Η Λεπέν, από την πλευρά της, χαρακτήρισε «τρελό» το συμβάν. Παρόλα αυτά οι Ρώσοι έδωσαν στη δημοσιότητα 1.100 σελίδες με μηνύματα μεταξύ των ρωσικών υπηρεσιών και του Εθνικού Μετώπου.
Τα μηνύματα αποκαλύπτουν πως η Λεπέν υποσχέθηκε να στηρίξει τη Ρωσία στο ζήτημα της Κριμαίας και να υποστηρίξει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, όπως άλλωστε και έπραξε, με αντάλλαγμα ρωσική χρηματοδότηση.

Για περισσότερα defence-point

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube