REAL TIME |

Γενικά θέματα , Ελλάδα 12 Μαρτίου 2015

Παπαδημούλης και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να δηλητηριάσουν με λαϊκισμό και υποκρισία και την Κύπρο;

Παπαδημούλης: Ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ καταλαβαίνει ευκολότερα τον Σόιμπλε, παρά την ελληνική κυβέρνηση

Κύπριος ΥΠΟΙΚ σε Παπαδημούλη: Δεν εξυπηρετώ τα συμφέροντα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

«Κύρια έγνοια μου είναι τα συμφέροντα της Κύπρου» δήλωσε ο Χάρης Γεωργιάδης, απαντώντας στα βέλη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη
Απάντηση στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, για τις αιχμές εναντίον του, έδωσε ο Κύπριος υπ. Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης. Ο κ. Παπαδημούλης είχε δηλώσει χθες πως ο Κύπριος υπουργός κατανοεί καλύτερα τον κ. Σόιμπλε από ό,τι την ελληνική κυβέρνηση.

«Κύρια έγνοια μου» είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΙΓΜΑ», «είναι η διασφάλιση των συμφερόντων της Κύπρου και όχι η ικανοποίηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως στο Eurogroup η Κύπρος -και ο ίδιος- υποστήριξαν τις ενέργειες και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, ούτως ώστε η Ελλάδα να αποφύγει την κατάρρευση και τις οικονομικές περιπέτειες.

«Δεν είναι στόχος μου η ικανοποίηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως η Κύπρος υπέστη μεγάλη ζημιά στο παρελθόν, λόγω της έλλειψης προετοιμασίας.

«Με τον Σόιμπλε, είπε, συμφώνησε και η ελληνική κυβέρνηση» αφού οι αποφάσεις λήφθηκαν ομόφωνα. Ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί ότι η ελληνική κυβέρνηση πήρε δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες είναι προς την ορθή κατεύθυνση, αλλά θα πρέπει να τύχουν στήριξης στο εσωτερικό της χώρας.
Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube