Weather Icon
Πολωνία , Ρωσία 7 Φεβρουαρίου 2015

Πιθανή ρωσική εισβολή στην Πολωνία βλέπει ο επικεφαλής των πολωνικών μυστικών υπηρεσιών!

Πιθανή ρωσική εισβολή στην Πολωνία βλέπει ο επικεφαλής των πολωνικών μυστικών υπηρεσιών!
Σε μια νέα προσπάθεια δαιμονοποίησης της Ρωσίας, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας Στανισλάβ Κότζιετζ δήλωσε πως – θεωρητικά – υπάρχει πάντα η απειλή και η πιθανότητα ρωσικής εισβολής!
Σε συνέντευξή του στον στον πολωνικό ραδιοφωνικό σταθμό RMF FM, την περασμένη Τρίτη, ο Κότζιετζ μίλησε για απειλή επίθεσης από τη Ρωσική Ομοσπονδία, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει πού ακριβώς στηρίζει αυτήν την «πεποίθηση»: «Θεωρητικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα επίθεσης της Ρωσίας στην Πολωνία. Αν η Ρωσία αποφασίσει να κάνει αυτό το βήμα, αυτό σημαίνει πως δεν έχει άλλη επιλογή».
Σχολιάζοντας την δήλωση ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, Κονσταντίν Ντολγκόφ αρκέστηκε να επισημάνει πως η Δύση ασκεί μια συντονισμένη εκστρατεία δαιμονοποίησης της Ρωσίας και όλων αυτών που έχουν επιτευχθεί μέσω των προσπαθειών του ρωσικού λαού.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube