Πού πάμε;

Πού πάμε;

Όποιος πιστεύει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τη μεγάλη κωλοτούμπα, δεν έχει παρά να κοιτάξει τι πραγματικά συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Ο ελληνικός λαός χαίρεται που είχε τη Δευτέρα χαρτί υγείας στα σούπερ μάρκετ και διαψεύστηκε έτσι η Βούλτεψη. Κι αισθάνεται έτοιμος να βγει στο “μέτωπο”. Πώς θα πει σε αυτόν τον κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ “συγνώμη”; Όποιος, επίσης, πιστεύει ότι η Ευρώπη θα υποχωρήσει και θα στείλει αεροπλάνα με ευρώ, κάνει λάθος. Ο τοίχος είναι μπροστά μας!
Πάμε στον τοίχο! Ένα νέο πρόγραμμα σημαίνει νέα μέτρα αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν αντέχει να το κάνει αυτό η κυβέρνηση Τσίπρα. Ούτε και μία κυβέρνηση Σαμαρά θα το άντεχε. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι τις εκλογές τις κέρδιζε ο κ. Σαμαράς , ή ο κ. Λεβέντης, θα βρισκόμασταν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Το αδιέξοδο το ήξεραν όλοι εδώ και καιρό! Ο μεν Σαμαράς “δραπέτευσε”, ο δε Τσίπρας επέλεξε τη ρήξη.

Για περισσότερα πατήστε Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube