Weather Icon
Εκλογές 2015 , Τρομοκρατία 15 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Αδ. Γεωργιάδη – Σάλος από τη δήλωση της Φωτίου ότι “έχει προκαλέσει”

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη. Άγνωστοι τοποθέτησαν τα γκαζάκια στο διάδρομο του γραφείου του, επί της οδού Ακαδημίας 84 στον 3ο όροφο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «σήμερα το πρωί βρέθηκε στο διάδρομο του 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ακαδημίας 84, όπου συστεγάζεται πολιτικό γραφείο, αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός από τέσσερα γκαζάκια μέσα σε τσάντα. Ο μηχανισμός δεν εξερράγη. Μικρές φθορές (μαύρισμα τοιχοποιίας γειτονικού διαμερίσματος) από την καύση της τσάντας. Προανάκριση Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο αστυνομικών για να περισυνελλέξει τα υπολείμματα του μηχανισμού προκειμένου να μεταφερθούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Εν τω μεταξύ το θέμα προκάλεσε την αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Ναυτιλίας και υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Βαρβιτσιώτης χαρακτήρισε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι όταν ένας πολιτικός δέχεται επίθεση η κυρία Φωτίου να λέει ότι ο πολιτικός έχει προκαλέσει προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καταδίκη με «αλλά».

Στην υποψήφια βουλευτή απάντησε και ο Α. Γεωργιάδης λέγοντας αρχικά μέσω twitter ότι «η κυρία Φωτίου δικαιολόγησε τα γκαζάκια λέγοντας ότι οι δηλώσεις μου προκαλούν…δηλ. όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις; ».

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο twitter στην οποία ανέφερε ότι «η δήλωση της κυρίας Φωτίου ότι καταδικάζει αλλά προκαλώ θυμίζουν κάτι τύπους που σε ένα βιασμό λένε: καταδικάζω αλλά και αυτή ήταν προκλητική».

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση.

Επίσης ο κ. Γεωργιάδης μέσω twitter ζήτησε από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια να συγχαρεί τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο και τους ευχαρίστησε που «άμεσα,με ευγένεια και επαγγελματισμό βρέθηκαν εδώ από το πρωί».

Ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε το ακόλουθο σχόλιο:

ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube