Weather Icon
Ρωσία , Σερβία 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Ρωσικός Στρατός επιστρέφει στη Σερβία

Ο Ρωσικός Στρατός επιστρέφει στη Σερβία
Νοέμβριος
7, 2014. Μετά
από 13 χρόνια ο ρωσικός στρατός επιστρέφει στη Σερβία προκειμένου να
πραγματοποιήσει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το σερβικό στρατό.

Στην κοινή άσκηση, Σέρβοι και Ρώσοι στρατιώτες, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν μια βάση ενός πλασματικού εχθρού και να σώσουν άτομα που έχουν στην αιχμαλωσία, αυτός είναι ο σχεδιασμός της άσκησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ζβέζντα-«Звезда».

Θα συμμετάσχουν 6 ρωσικά μαχητικά αεροπλάνα, επτά οχήματα μάχης, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, φορτηγά, ATV με πολυβόλα επί του σκάφους, τα οποία βρίσκονται, ήδη, στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Επίσης, θα συμμετάσχουν πάνω από 100 δασοφύλακες στην άσκηση. Επίσης, ο ρωσικός στρατός για πρώτη φορά θα αποδεκατίσει ενδεχόμενους στόχους με τα γρήγορα και ευέλικτα ATV.

Οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Παρασκευή και στη συνέχεια σε καθημερινή βάση θα υπάρχουν ασκήσεις σε ξεχωριστά στάδια, κατάρτιση σε πυροβόλα όπλα, εξάσκηση προσωπικού σε επιθέσεις και συναφή.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube