Weather Icon
Γενικά θέματα 18 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση στην Ξάνθη με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη: «Οι εξελίξεις στη Μεσοποταμία και την Αν. Μεσόγειο και οι πιθανές επιπτώσεις στον Ελληνισμό (Κύπρο-Ελλάδα)»

Εκδήλωση στην Ξάνθη με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη: «Οι εξελίξεις στη Μεσοποταμία και την Αν. Μεσόγειο και οι  πιθανές επιπτώσεις στον Ελληνισμό (Κύπρο-Ελλάδα)»

Την Παρασκευή 21 Νοέμβριου 2014 , στις 20.00, ο Σύλλογος Ποντίων ν. Ξάνθης, ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Ξάνθης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης φιλοξενούν τον Σάββα Καλεντερίδη, εκδότη, αρθρογράφο, υποψήφιο διδάκτορα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην ομιλία του με θέμα:

«Οι εξελίξεις στη Μεσοποταμία και την Αν. Μεσόγειο και οι πιθανές επιπτώσεις στον Ελληνισμό (Κύπρο – Ελλάδα)»

· Προλογίζουν ο Θόδωρος Ρωμανίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων ν. Ξάνθης και η Ελένη Χατζηγεωργίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων ν. Ξάνθης
· Συντονίζει ο Σοφιανός Ουτατζής, Διευθυντής Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολυχώρου της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube