Weather Icon
Γενικά θέματα 14 Νοεμβρίου 2014

Ρωσικές επιχειρηματικές συμβουλές αντιμετώπισης της κρίσης – Σεμινάριο στην Αθήνα

Ρωσικές επιχειρηματικές συμβουλές αντιμετώπισης της κρίσης – Σεμινάριο στην Αθήνα
Σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης διοργανώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Πρεσβείας τηςΡωσικής Ομοσπονδίας, την ερχόμενη Τρίτη, 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα
Το σεμινάριο, με τίτλο «Πώς να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την παρούσα οικονομική κρίσηπώς να προετοιμαστείτε σωστά για την επόμενη μέρα» απευθύνεται στα μέλη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αλλά και στους επιχειρηματίες που επιθυμούν να λάβουν πρακτικές οδηγίες σχετικά με την συναισθηματική /ψυχολογική διαχείριση της κρίσης, τους τρόπους διαχείρισης του προσωπικού σε περίοδο κρίσης, την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας με κοινούς στόχους, την εκμετάλλευση των αδυναμιών του ανταγωνισμού κτλ.

Εισηγητής θα είναι ο διακεκριμένος λέκτορας/ Senior Business Consultant κ. Γεώργιος-Αιμίλιος Μπούας, ένας καταξιωμένος ομιλητής στον Ευρωπαϊκό χώρο. Ο κ. Μπούας κατάγεται από την Κέρκυρα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και σήμερα ζει στη Γαλλία. Είναι Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL) και τα τελευταία 25 έτη έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες στελέχη κι εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε θέματα Ποιότητας, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ανθρώπινων κι Εργασιακών Σχέσεων, Ηγεσίας & Management. Μεγάλη επιτυχία σημειώνει τα τελευταία χρόνια το εκπαιδευτικό του έργο που αφορά στην ψυχολογική προσέγγιση και διαχείριση από τις Επιχειρήσεις της παρούσας οικονομικής κρίσης, ενώ είναι προσκεκλημένος βασικός ομιλητής σε διάφορα συνέδρια. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 
Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα
(Τζαβέλλα 7, Χαλάνδρι – Τηλ. 2106778567) 
Ώρες διεξαγωγής: 17.00 – 20.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube