Weather Icon
Γενικά θέματα 19 Ιουνίου 2014

Τανκς και όπλα στη μεγαλύτερη έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας Eurosatory 2014, στο Παρίσι

Τανκς και όπλα στη μεγαλύτερη έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας Eurosatory 2014, στο Παρίσι

Η «Eurosatory» είναι μια έκθεση για την Διεθνή Άμυνα και Ασφάλεια, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε εκθεσιακό κέντρο στο Παρίσι.  Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση εξοπλιστικών συστημάτων αέρος και ξηράς λαμβάνει χώρα στο Παρίσι από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου.
Τανκς και όπλα σε 1.432 ξεχωριστά εκθεσιακά προγράμματα από 50 χώρες θα μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες της παγκόσμιας οργάνωσης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι επισκέπτες για φέτος ανέρχονται στους 53.480 από 130 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Άκρως δελαστικές για το κοινό είναι 152 αναπαραστάσεις που θα εκτελεστούν από ειδικούς και έχουν ως στόχο την επίδειξη των δυνατοτήτων των όπλων και των οχημάτων “στο πεδίο της μάχης”.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθεί κάποιος το εν λόγω εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο. Πέρα από τους προφανείς λόγους εντυπωσιασμού μπροστά στα μαχητικά οχήματα, οι επισκέπτες μπορούν να εκτιμήσουν τις νέες τάσεις και την εφευρετικότητα στο χώρο της Άμυνας και Ασφάλειας, αλλά και να αναλογιστούν το μέλλον αυτού του κλάδου με την επαναστατική τεχνολογική εξέλιξη.

Επιμέλεια: Εύα Τομαρά

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube