REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 15 Μαΐου 2014

Απόψε το debate για την προεδρία της Κομισιόν με τη συμμετοχή Τσίπρα

Απόψε το debate για την προεδρία της Κομισιόν με τη συμμετοχή Τσίπρα
Live στο philenews το debate των υποψηφίων προέδρων της Κομισιόν 

Στο αποψινό debate των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πάρει μέρος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Απέναντι στον κ.Τσίπρα θα βρεθούν ο Jean Claude Juncker, από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο Martin Schulz από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο Guy Verhofstadt, από τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και η Ska Keller από το Κόμμα των Πρασίνων.

Το debate, το οποίο θα αρχίσει στις 22:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής (αλλά και από τις ιστοσελίδες www.hellenicparliament.gr και eurovisiondebate.tv), διοργανώνεται από την EBU και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Η συζήτηση θα διαρκέσει 90 λεπτά και θα χωριστεί σε τρία μέρη με διαφορετική θεματολογία.

Αν και η συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά ο κ.Τσίπρας θα μιλήσει στα ελληνικά.

Σημειώνεται ότι θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στις 23 επίσημες γλώσσες της ΕΕ ενώ η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί ενώπιον ακροατηρίου, ενώ πολίτες από όλη την Ευρώπη θα μπορούν να σχολιάζουν, χρησιμοποιώντας τον κωδικό #tellEUROPE στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενδιαφέρον θα έχει ο σχολιασμός των αποκαλύψεων των Financial Times για όσα συνέβησαν στις Κάννες το 2011 από πλευράς Α. Τσίπρα ενώπιον των πολιτικών αντιπάλων του για την προεδρία της Κομισιόν.

Πηγή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube