Weather Icon
Γενικά θέματα 21 Μαΐου 2014

Για «συνεργασία με τους ναζί» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για «συνεργασία με τους ναζί» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιστολή που έστειλε προς τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστος Γούδης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σημείωσε ότι «το κάλεσμα των Σκουρλέτη, Καλύβη, Σακελλαρίδη, Δούρου και λοιπών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους νεοναζί έπιασε τόπο».


«Ο Χρήστος Γούδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, δηλώνει με επιστολή του τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη φορά ναζί-Αριστερά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίμος Κεδίκογλου.


Στην επιστολή του προς τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, ο  Χρήστος Γούδης στέκεται σε δυνητικά σημεία σύγκλισης μεταξύ της ΧΑ και του ΣΥΡΙΖΑ. 


«Στον εμφύλιο αυτόν ιδεολογικό πόλεμο, ο μόνος κερδισμένος είναι ο πραγματικός εχθρός: το παγκόσμιο περιπλανώμενο σύστημα των διεθνών τοκογλύφων και καταχραστών της εξουσίας, την οποία κατέχουν εν ονόματι μιας πλασματικής, εικονικής και ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας», σημειώνει στην επιστολή του ο Χρήστος Γούδης.


Συμπληρώνει δε πως «η καταχρηστική λεκτική ερμηνεία των όρων δεν κάνει καλό σε κανένα μας», «δεδομένου […] ότι ούτε εσείς είστε κομμουνιστές, ούτε εμείς είμαστε φασίστες. Είστε περισσότερο διεθνιστές και λιγότερο εθνικιστές απ’ ό,τι εμείς, μέχρις εδώ όμως».


Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ


Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Σίμο Κεδίκογλου πως ξεπερνά «ακόμη και τον Γκέμπελς» ενώ χαρακτήρισε γραφικό τον Χρήστο Γούδη. Η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξης:


«Παλιά μου τέχνη κόσκινο… Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ξεπερνά για άλλη μια φορά τον Γκέμπελς. Μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους  σαν τον κ. Γούδη. 


Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ. Α. έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου».
ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube