Weather Icon
Διαφθορά , Εκλογές 2014 15 Μαΐου 2014

Η κωμωδία συνεχίζεται: Αρβανιτόπουλος και Μώραλης κάνουν εκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών. Ο Σαμαράς δεν ακούει;

Η κωμωδία συνεχίζεται: Αρβανιτόπουλος και Μώραλης κάνουν εκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών. Ο Σαμαράς δεν ακούει;

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Πειραιά, Θεόδωρος Δρίτσας κατά του υπουργείου Παιδείας και του αντιπάλου του στις περιφερειακές εκλογές, Γιάννη Μώραλη.
 Μετά τις καταγγελίες για αποστολή προεκλογικού υλικού και προσκλήσεων με έξοδα του δημοσίου από το υπουργείο Παιδείας υπέρ του κ. Μώραλη, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αναφέρει πως από το πρωί γίνεται δέκτης νέων καταγγελιών.
Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, από γονείς και δασκάλους, το υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παγίδευσαν χιλιάδες μικρούς μαθητές “οργανώνοντας την συμμετοχή τους με δωρεάν μεταφορά στη 13η ημερίδα “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η οποία όμως μετετράπη σε εκδήλωση προεκλογικής υποστήριξης των κυρίων Μώραλη και Μαρινάκη.


Ο κ. Δρίτσας μιλάει για χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών που όπως υπογραμμίζει “κορυφώθηκε όταν τα παιδιά καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά “Πειραιάς Νικητής”.


Στις καταγγελίες αυτές απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης ο οποίος διευκρίνισε μιλώντας στο Μega πως ο Ολυμπιακός είναι ο μέγας χορηγός της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Αρνήθηκε πως υπήρξε το οποιοδήποτε προεκλογικό σύνθημα και ούτε μοιράστηκε προεκλογικό υλικό και επεσήμανε πως δόθηκαν απλά 300 καπέλα στα μικρά παιδιά, χωρίς όμως το όνομά του πάνω στα καπέλα.


Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
newsit.gr





ΦΩΤΟ: antinews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube