Weather Icon
Εξοπλισμοί , Κίνα , Ρωσία 23 Μαΐου 2014

48 ελικόπτερα Mi-171 θα παραδόσει η Ρωσία στην Κίνα το καλοκαίρι

48 ελικόπτερα Mi-171 θα παραδόσει η Ρωσία στην Κίνα το καλοκαίρι
Εντός του τρέχοντος έτους θα ολοκληρωθεί η παράδοση μιας παρτίδας ελικοπτέρων Mi-171 στην Κίνα, δήλωσε στο ITAR-TASS ο Βλάντισλαβ Κουζμίτσεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος εξαγωγών ελικοπτέρων και υπηρεσιών της κρατικής εταιρίας Rosoboronexprot, στο πλαίσιο της έκθεσης HeliRussia 2014. 

«Η σύμβαση που υπογράψαμε με την Κίνα το 2012 αφορά 48 ελικόπτερα. Η παράδοσή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι» είπε ο Ρώσος αξιωματούχος, ενώ υπενθύμισε ότι η Ρωσία έχει υπογράψει σύμβαση και με το Περού, για 24 ελικόπτερα Mi-171Sh«Θα ξεκινήσουμε την υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας στα τέλη του έτους και θα την ολοκληρώσουμε του χρόνου», διευκρίνησε.

Ξεκινούν φέτος οι παραδόσεις των Mi-28N
Η Ρωσία ξεκινά από φέτος τις παραδόσεις των ελικοπτέρων Mi-28N, ωστόσο η Rosoboronexprot δεν διευκρίνησε σε ποιες χώρες και ποιος είναι ο αριθμός των ελικοπτέρων. «Έχουμε ήδη υπογεγραμμένες συμβάσεις στα χέρια μας. Φέτος ξεκινάμε τις εξαγωγές των Mi-28N», αρκέστηκε να δηλώσει ο Κουζμίτσεφ. Αναφερόμενος στο Ka-52, ο Ρώσος αξιωματούχος υπενθύμισε ότι το εν λόγω ελικόπτερο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη διεθνή αγορά στο αεροπορικό σαλόνι Le Bourget,που πραγματοποιήθηκε πέρσι στο Παρίσι: «Πρόκειται για ένα νέο ελικόπτερο, το οποίο έχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξηγήσουμε όλα τα πλεονεκτήματά του στους πελάτες μας. Το συστήνουμε κυρίως σε χώρες με θερμό κλίμα και ψηλά βουνά. Είναι ωστόσο νωρίς να αναφερθούμε τώρα για συγκεκριμένες παραδόσεις».
Η Ρωσία Τώρα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube