REAL TIME |

Weather Icon

Ιδιότυπος πρακτορικός τουρκορατσισμός του ΣΥΡΙΖΑ: Αποκλείουν την Σαμπιχά, επειδή έτσι θέλουν τα μίσθαρνα όργανα του προξενείου

Ιδιότυπος πρακτορικός τουρκορατσισμός του ΣΥΡΙΖΑ: Αποκλείουν την Σαμπιχά, επειδή έτσι θέλουν τα μίσθαρνα όργανα του προξενείου

Πριν καν ανοίξει, έκλεισε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το θέμα «Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου» καθώς και επισήμως για το ΣΥΡΙΖΑ η περίπτωση συμμετοχής της στο ευρωψηφοδέλτιο αποκλείεται οριστικά.
Το θέμα που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των βουλευτών και της νομαρχιακής οργάνωσης σε Ξάνθης, κυρίως, και Ροδόπη, έκλεισε με την παρέμβαση της ηγεσίας του κόμματος και αφού καλύφθηκε το έλλειμμα ενημέρωσης που φαίνεται πως υπήρξε για το ΣΥΡΙΖΑ, κεντρικά γύρω από όσα θα σηματοδοτούσε μια τέτοια επιλογή για την περιοχή, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά. Χρειάστηκαν πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες του Γραμματέα και του Προέδρου με τα στελέχη στην Ξάνθη, προκειμένου να υπάρξει επαρκής πληροφόρηση.

Ταξίδι-αστραπή του Βίτσα στην περιοχή για να «κλείσει» το θέμα
Τη Μεγάλη Πέμπτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr, πραγματοποιήθηκε κλειστή, έκτακτη σύσκεψη της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ξάνθη, με το Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα. Στη σύσκεψη τους διαβεβαίωσε ότι η περίπτωση Σαμπιχά έχει αποκλειστεί για το ΣΥΡΙΖΑ και ότι η στελέχωση του ψηφοδελτίου με μειονοτικό από την περιοχή, συνεχίζεται βάσει των εισηγήσεων των οργανώσεων ενώ το ευρωψηφοδέλτιο ανακοινώνεται την Τρίτη.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε και στην ίδια την ενδιαφερόμενη, σύμφωνα με τις ίδιες, ασφαλείς πληροφορίες. Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι παρότι ήταν γνωστό ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, προέβη σε δηλώσεις στην τηλεόραση, παρουσιαζόμενη ως υποψήφια ευρωβουλευτής !

Πηγή: www.xanthipress.gr/sampicha-telos-gia-ton-siriza-ke-episimos-tin-triti-anakinonete-evropsifodeltio/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube