Weather Icon
Γενικά θέματα , Εκλογές 2014 15 Απριλίου 2014

Πώς έγινε το συνοικέσιο του Τζιτζικώστα με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, δια στόματος Πάνου Καμμένου

Πώς έγινε το συνοικέσιο του Τζιτζικώστα με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, δια στόματος Πάνου Καμμένου
Στον Πάνο Καμμένο να απαντήσει ο “Τζιτζι”

Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έχουν κάνει μεγάλο κακό στον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Χθες ο Περιφερειάρχης αφιέρωσε τη μισή ομιλία του στο να διακηρύξει την ανεξαρτησία του απέναντι στα κόμματα και να προσπαθήσει να πείσει ότι δεν παίρνει γραμμή από κανέναν!
Τα κατάφερε όμως;
Ο Γιάννης Ιωαννίδης φρόντισε να του θυμίσει ότι… μπροστά σε αυτά που αποκάλυψε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι δικαιολογίες είναι “φιλότιμες αλλά ανεπαρκείς”.
Μπορεί ο “Τζιτζι” να επαναλαμβάνει διαρκώς ότι “δεν παίρνουμε γραμμή από κανέναν“, ωστόσο αυτά δεν απαντά στα όσα αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος.
Τί είχε πει ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ.;
 “Πήγα ο ίδιος Θεσσαλονίκη και στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Θεσσαλονίκης έκανα δημόσια πρόσκληση στον κύριο Τζιτζικώστα λέγοντας ότι οι όροι για να στηριχθείτε κύριε Τζιτζικώστα είναι να καταγγείλετε δημόσια το μνημόνιο και να φύγετε από τη ΝΔ, να παραδώσετε την κομματική σας ταυτότητα ,αυτό δε συμφωνημένο και με τους τρεις βουλευτές, με το σύνολο της συντονιστικής και όλη τη βάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων που βρίσκονταν εκεί. Την επόμενη μέρα ο κύριος Τζιτζικώστας βγήκε σε πρωινή εκπομπή και έκανε δήλωση ότι καταδικάζει το μνημόνιο και ότι καταγγέλλει την πολιτική του Σαμαρά και τη ΝΔ. Να σας πω και παραπάνω? Ηρθε κοντά στους Ανεξάρτητους Έλληνες”.
Σ αυτά πρέπει να απαντήσει ο “Τζιτζι”…
Πηγή: Τα Χάλια

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube