Weather Icon

Ο κόουτς άρχισε το πρέσσιγκ στον Τζιτζικώστα, που δεν ξέρει από αγώνες, και εκμηδενίζει τη διαφορά!!!

Οριακό προβάδισμα Απ. Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Στην πρόθεση ψήφου, ο εν ενεργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας προηγείται με 21,4% έναντι 20,9% του Γ. Ιωαννίδη (στη φωτογραφία)
Οριακό προβάδισμα του Απόστολου Τζιτζικώστα έναντι του Γιάννη Ιωαννίδη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο εν ενεργεία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας προηγείται με 21,4% έναντι 20,9% του Γ. Ιωαννίδη.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ) με 10,8% και ακολουθούν ο Γιάννης Ζιώγας (ΚΚΕ) με 6,2%, ο Μάρκος Μπόλαρης με 5,2%, η Νιόβη Παυλίδου (ΕΛΙΑ) με 1,4%, ο Νικόλας Χρυσομάλλης (ΧΑ) με 1,1% και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 0,7%.
«Άλλος/κανένας» απαντά το 10,1%, ενώ ως αναποφάσιστοι εμφανίζεται το 18,4% του δείγματος. Η κατηγορία «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 3,8%.
Για τον δεύτερο γύρο, και σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου μεταξύ των δύο πρώτων υποψήφιων, προηγείται ο Απ. Τζιτζικώστας με 30,6% και ακολουθεί ο Γ. Ιωαννίδης με 27,4%.
«Δεν έχω αποφασίσει» λέει το 17,7% του δείγματος, και «Άκυρο/Λευκό/Δεν θα ψηφίσω» το 24,3%.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube