Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 18 Μαρτίου 2014

Πούτιν: «Η Κριμαία ήταν και είναι ρωσική γη»

Πούτιν: «Η Κριμαία ήταν και είναι ρωσική γη»

RT

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δύο σωμάτων του ρωσικού κοινοβουλίου, της Δούμας και του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, καθώς και της ρωσικής κυβέρνησης για το αίτημα της Κριμαίας να ενταχθεί στη Ρωσία.
Απόλυτα ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις της Ρωσίας για την Κριμαία εμφανίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας ότι «η Κριμαία ήταν και είναι ρωσική γη».
«Θα ήμασταν προδότες εάν εγκαταλείπαμε τους Ρώσους της Κριμαίας». 

Θα ήμασταν προδότες εάν εγκαταλείπαμε τους Ρώσους της Κριμαίας»

Βλάντιμιρ Πούτιν

Ιδιαίτερα επιθετικός εμφανίστηκε σε ό, τι αφορά την εκτίμησή του για τον τρόπο με τον οποίο η Δύση και κυρίως οι ΗΠΑ ασκούν την διπλωματική τους πολιτική, καθώς υποστήριξε ότι «οι δυτικοί με επικεφαλής τις ΗΠΑ ασκούν βία κατά κυρίαρχων κρατών, αγνοούν το Συμβούλιο Ασφαλείας, φτιάχνουν και διαλύουν συμμαχίες».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαδικασία διεύρυνση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή, δηλώνοντας ότι «δεν μας ρώτησαν ποτέ για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς».

newsroom naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube