REAL TIME |

Weather Icon
G-7 , Γενικά θέματα 15 Ιανουαρίου 2014

Σύνοδος των εκπροσώπων της ομάδας G8 στη Μόσχα, 28-29 Ιανουαρίου

Σύνοδος των εκπροσώπων της ομάδας G8 στη Μόσχα, 28-29 Ιανουαρίου

Στη Μόσχα θα συναντηθούν στις 28-29 Ιανουαρίου οι πολιτικοί διευθυντές της ομάδας του G8, της ομάδας των οκτώ πλέον ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών.
Όπως δήλωσε σήμερα, Τρίτη, στο πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριγιάμπκοφ, ο οποίος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Ρωσίας στους G8, η επικείμενη  συνάντηση, στη οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι και των 8 χωρών (γνωστοί ως “Sherpas“) θα είναι αφιερωμένη στις προτεραιότητες της ρωσικής προεδρίας.

«Η G8 λειτουργεί σε πολλαπλές κατευθύνσεις: Οι εκπρόσωποι ασχολούνται με θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας, την αποτροπή και την καταστροφή των όπλων μαζικής καταστροφής και την αντιμετώπιση των κινδύνων που αφορούν στη σύγχρονη ανάπτυξη αλλά και με οικονομικά θέματα. Οι πολιτικοί διευθυντές θα συζητήσουν ως επί το πλείστον πολιτικά θέματα στη συνάντηση της Μόσχας» κατέληξε ο Ριγιάμπκοφ.
Πηγή: Itar tass

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube