REAL TIME |

Weather Icon
Ανακοινώσεις , Εκλογές 2014 20 Ιανουαρίου 2014

Η πρώτη υποψηφιότητα για το Δήμο Κηφισιάς

Η πρώτη υποψηφιότητα για το Δήμο Κηφισιάς
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Αναγνωστάτος

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΗΦΙΣΙΩΤΕΣ, ΚΗΦΙΣΙΩΤΙΣΕΣ
Βάλαμε ψηλά τον πήχη. Πολύ ψηλά ώστε να καταρρίψουμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αν υπήρξε τέτοιο. Σας καλώ όλους να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον αγώνα για την Κηφισιά που ονειρευόμαστε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια μεγάλη οικογένεια που ο Δήμαρχος, ως πατέρας, με την μακρόχρονη πείρα του και τη συσσωρευμένη γνώση, νοιάζεται και φροντίζει την οικογένειά του. Μια ζεστή αγκαλιά σε όλους, ώστε να μην είναι κανείς παραπονεμένος.
Όσοι με γνωρίζουν είναι βέβαιοι ότι ξέρω και μπορώ, με τη βοήθεια και συμμετοχή όλης της Δημοτικής Αρχής, να αναμορφώσουμε την Κηφισιά, μαζί με την Ερυθραία και την Εκάλη, σε ένα ζηλευτό επίπεδο που όλοι θα θέλαμε, αρκεί να μας δοθεί η ευκαιρία.
Ο δεύτερος στόχος μας είναι ο δύσκολος, αλλά πιστεύω να συμφωνείτε όλοι ότι πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τον πετύχουμε. Αυτός είναι να διδάξουμε και να μεταδώσουμε ΗΘΟΣ. Ήθος που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη προς την Δημοτική Αρχή και αξιοκρατική και ασφαλή συμβίωση των πολιτών μας.
Αυτά προς το παρόν και καλώ όποιον έχει μια καλή ιδέα, μια δημιουργική πρόταση για τον κοινό σκοπό, να την περάσει είτε με  e-mail: [email protected], είτε με φαξ: 210 6255569, είτε τηλεφωνικά: 6944 628180.
Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube