Γενικά θέματα 14 Ιανουαρίου 2014

Εισβολή της Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία της “ανθρωπιστικής οργάνωσης” ΙΗΗ, που μοιράζει όπλα στους τρομοκράτες!!!

Στη φωτογραφία φάλαγγα φορτηγών της ΙΗΗ που μεταφέρει “ανθρωπιστική” βοήθεια στο Κοσσυφοπέδιο

Σχετικό άρθρο: Επιτέλους πιάστηκαν στα πράσα: Ντοκουμέντα για την ανάμειξη της τουρκικής κυβέρνησης στην Ισλαμική τρομοκρατία!
Δυνάμεις της Αντριτρομοκρατικής που ήλθαν από την πόλη Βαν, του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, εισέβαλαν σήμερα το ρπωί στα κεντρικά γραφεία της “ανθρωπιστικής οργάνωσης” ΙΗΗ, στην πόλη Κίλις, που βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
Η οργάνωση ΙΗΗ, που δραστηριοποιείται σε δεκάδες χώρες, έγινε γνωστή από την εμπλοκή της στην επιχείρηση Μαβί Μαρμαρά, αλλά και στο μείζον ζήτημα της υποστήριξης και του εξοπλισμού των ισλαμιστών τρομοκρατών που δρουν στη Συρία.
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΙΗΗ Serkan Nergis ανέφερε ότι το τμήμα της Αντιτρομοκρατικής, που ήλθε από το Βαν, συνεχίζει τις έρευνες, ενώ έχει πάρει για έλγχο τους υπολογιστές που βρίσκονται στα γραφεία και τις αποθήκες της οργάνωσης.
Ο Νεργκίς δήλωσε ότι κανείς από τους αρμοδίους των τοπικών αρχών στο Κίλις δεν γνώριζε τίποτε από τη συγκεκριμένη επιχείρησης που έκαναν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, που ήλθε από το Βαν.
Να υπενθυμίσουμε ότι το φορτηγό που συνελήφθη από τον αρμόδιο εισαγγελέα την 1η Ιανουαρίου να μεταφέρει λαθραία όπλα και πυρομαχικά υπό την συνοδεία της ΜΙΤ, στο Κιρικχάν της Αντιόχειας, ανήκε στην ΙΗΗ, είχε ξεκινήσει από το Ρεϋχανλί και είχε προορισμό το Κίλις και εκείθεν τους τρομοκράτες που δρουν στη Συρία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube