Weather Icon
Ισλάμ , Τρομοκρατία 20 Ιανουαρίου 2014

Νεκρός «κατά 99%» ο Ουμάροφ, ο «τσετσένος Μπιν Λάντεν» , λέει ο πρόεδρος της Τσετσενίας

Νεκρός «κατά 99%» ο Ουμάροφ, ο «τσετσένος Μπιν Λάντεν» , λέει ο πρόεδρος της Τσετσενίας

Νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη δολοφονία του διαβόητου τρομοκράτη Ντόκου Ουμάροφ δηλώνει πως έχει ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραζμάν Καντίροφ.  Ο «τσετσένος Μπιν Λάντεν» έχει απειλήσει πως θα επιτεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, ο Καντίροφ θεωρεί ότι «κατά 99%» ο αρχηγός των Ισλαμιστών ανταρτών του ρωσικού Καυκάσου,  Ντόκου Ουμάροφ, είναι νεκρός και σε καμία περίπτωση δεν θα απειλήσει τη διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , ο Ουμάροφ είναι νεκρός και οι αρχές αναζητούν το πτώμα του», λέει ο Καντίροφ, όπως μετέδωσε το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι NTV.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί η «είδηση» πως ο Ουμάροφ, επικηρυγμένος τρομοκράτης από τη Ρωσία και από τις ΗΠΑ,  είναι νεκρός μέσα στα τελευταία χρόνια. Ο «τσετσένος Μπιν Λάντεν» έχει ήδη αναλάβει την επίθεση στο αεροδρόμιο της Μόσχας τον Ιανουάριο του 2011 και την επίθεση στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας το 2010, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι είχε στενή σχέση με τους αδερφούς Τσαρνάεφ  που χτύπησαν στο Μαραθώνιο της Βοστώνης στις 15 Απριλίου του 2013. Επίσης βρισκόταν στο πλευρό του διαβόητου Σαμί Μπασάγεφ, του τρομοκράτη που τις ομάδες των γυναικών καμικάζι, τις περίφημες «μαύρες χήρες».
Πηγή: RIA Novosti, Η Ρωσία Τώρα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube