Weather Icon

“Συννεφιασμένη” Ανάσταση στην Αντιόχεια, λόγω της απαγωγής των δυο μητροπολιτών

“Συννεφιασμένη” Ανάσταση στην Αντιόχεια, λόγω της απαγωγής των δυο μητροπολιτών
Η φωτογραφία από την Ανάσταση στην Αντιόχεια (Ραντικάλ)

Σε κλίμα θλίψης και προσδοκίας για το αίσιο τέλος της περιπέτειας που ζουν οι δυο μητροπολίτες τις τελευταίες 14 ημέρες, όσες έχουν περάσει από τότε απήχθησαν από εγκληματική ομάδα ισλαμιστών, λίγο μετά την αναχώρησή τους από την Αντιόχεια και μόλις πέρασαν στο έδαφος της Συρίας, που ελέγχεται από εγκληματικές ομάδες ισλαμιστών τρομοκρατών, που χρηματοδοτούνται, ελέγχονται και εξοπλίζονται από την Τουρκία.
Στην Αναστάσιμη ακολουθία χοροστάτησαν οι Ιωάννης Ντελιουλέρ και Δημήτριος Ντογούμ, ενώ παρέστη και ο Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, Φαντί Χουριγκίλ, ο οποίος στην ομιλία που έκανε, απευθυνόμενος στους πιστούς, είπε ότι η θλίψη τους είναι μεγάλη λόγω της συνεχιζόμενης κράτησης των Μητροπολιτών Παύλου και Αβραάμ.
Ο Χουριγκίλ ευχήθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου να απελευθερωθούν και οι δυο απαχθέντες μητροπολίτες, και να βρουν την ησυχία τους οι χριστιανοί της περιοχής.
Ο ιερέας Δημήτριος ανέφερε ότι φέτος δεν θα γίνει η πατροπαράδοτη επίσημη γιορτή το πρωί της Κυριακής, λόγω της συνεχιζόμενης κράτησης των δυο μητροπολιτών Χαλεπίου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube