Weather Icon
Ισλάμ , Τρομοκρατία 8 Μαΐου 2013

Ένα δις δολάρια απαιτεί η ισλαμοφασιστική οργάνωση ΙΗΗ από το Ισραήλ για το Μαβί Μαρμαρά

Ένα δις δολάρια απαιτεί η ισλαμοφασιστική οργάνωση ΙΗΗ από το Ισραήλ για το Μαβί Μαρμαρά

Αυτός είναι ο φιλάνθρωπος Πρόεδρος της ΙΗΗ, Μπουλέντ Γιλντιρίμ! Το πρόσωπό του τα λέει όλα!!!
Ο πρόεδρος της ισλαμοφασιστικής οργάνωσης İHH, Bülent Yıldırım, μιλώντας σε εκδήλωση που έγινε στη Σχολή Ισλαμικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Αρπαρσλάν, της πόλης Μους, είπε ότι η συγνώμη που ζήτησε το Ισραήλ από την Τουρκία, είναι μια μεγάλη νίκη παγκόσμιας σημασίας για την Τουρκία.
Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ρατσιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης, που κινείται με το μανδύα φιλανθρωπικής οργάνωσης, ξοδεύοντας τεράστια ποσά, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι μόνο η μίσθωση του Μαβί Μαρμαρά κόστιζε περίπου 600 χιλιάδες δολάρια, είπε: “Το Ισραήλ λέει ότι θα δώσει την κατώτερη αποζημίωση. Εμείς σύντροφοι θα πάρουμε αποζημίωση, δεν λέμε ότι δεν θα πάρουμε. Και μάλιστα δεν θα πάρουμε αποζημίωση μόνο για τους μάρτυρές μας. Θα πάρουμε αποζημίωση και μάλιστα πολύ τσουχτερή, και για τους τραυματίες, για όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή, όλοι μας θα πάρουμε πολύ παχυλή αποζημίωση, το Μαβί Μαρμαρά, ο ΙΗΗ, όλοι μας.Ένα κράτος, έστειλε όλο το στόλο του, μπροστά στα μάτια της διεθνούς κοινότητας, να επιτεθεί εναντίον μας. Τι 1,5 εκατομμύριο δολάρια μας λένε! Τουλάχιστον 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια θα πάρουμε ως αποζημίωση.”

Ο Γιλντιρίμ είπε επίσης ότι η λέξη “εμπιστοσύνη” δεν μπορεί να υπάρχει ποτέ δίπλα στη λέξη Ισραήλ, και ότι η ιστορία έδειξε αυτό το κράτος είναι αναξιόπιστο και δεν πρέπει κανείς να το εμπιστεύεται. Στην εκδήλωση παρέστησαν και παρακολούθησαν φοιτητές, ακαδημαϊκοί και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αρπαρσλάν, Prof. Dr. Nihat İnanç, ο οποίος έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο της οργάνωσης İHH, Μπουλέντ Γιλντιρίμ.
Πηγή: Ραντικάλ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube