Weather Icon
Διαφθορά , Πρόσωπα 1 Μαΐου 2013

Αγωγές κατά Βήματος και Πρώτου Θέματος από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου

Για τα δημοσιεύματα που τη συνέδεαν με τη λίστα Λαγκάρντ

Αγωγές κατά Βήματος και Πρώτου Θέματος από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου

2 Αγωγές κατά Βήματος και Πρώτου Θέματος από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου Αγωγές κατέθεσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου στις εφημερίδες Πρώτο Θέμα και Βήμα, από τις οποίες ζητά το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ για δημοσιεύματα που τη συνέδεαν με τη λίστα Λαγκάρντ.

 Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα συνέδεαν την κ. Παπανδρέου με την εταιρία του ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή που εμφανίζεται στη λίστα και με το λογαριασμό των 550 εκατομμυρίων ευρώ.
Στην αγωγή της στρέφεται παράλληλα κατά των Στυλιανού Στασινόπουλου, Νικόλαου Λέκκα και του Ευάγγελου Καραμάνου, στελεχών του ΣΔΟΕ. Με την αγωγή της εκτός από την αποζημίωση ζητά και την προσωποκράτηση για τους εκδότες των τριών εφημερίδων, στρεφόμενη παράλληλα και κατά της δημοσιογράφου του Βήματος Γιάννα Παπαδάκου.

«Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν», δήλωσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Η αγωγή στρέφεται κατά:
-Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,
-του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.
-Του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε., του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.
-Της ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.
-Της Ανώνυμης Εταιρείας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε., του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

www.lifo.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube