Weather Icon
Αιγαίο , Γενικά θέματα 12 Ιανουαρίου 2013

Nα γιατί το Αιγαίο είναι και θα πρέπει να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Nα γιατί το Αιγαίο είναι και θα πρέπει να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Το τραγούδι που ακολουθεί, οι μουσικοί του “κυματισμοί”, οι στίχοι και γενικά ο “ανθρωποήχος” του, είναι πιο ισχυρό τεκμήριο από διεθνείς συμφωνίες και από το διεθνές δίκαιο για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του Αιγαίου.

Όταν το ακούει ο Έλληνας, γεννιέται μέσα του η ανίκητη δύναμη για την υπεράσπιση του αιγιακού χώρου, πέρα και πάνω από τους όποιους συσχετισμούς και διεθνο-πολιτικούς σχεδιασμούς!
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που μας έστειλε χειμωνιάτικα  ο καλός μας φίλος Γιάννης Ρούσσος, από την Αμοργό, όπου οι λιγοστοί της κάτοικοι, σαν τα λιγοστά της δένδρα και θάμνους, εγκυμονούν τη χειμερινή περίοδο, για να φέρουν φύλλα και να “ανθίσουν” κι αυτοί την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.
Έτσι θα έρχονται τα Καλοκαίρια κι οι Χειμώνες τις επερχόμενες δεκαετίες και αιώνες, και το Αιγαίο θα το κρατούν όλοι οι κάτοικοι των μεγάλων και των μικρών νησιών του ΕΛΛΗΝΙΚΟ, γράφοντας καινούργιες μουσικές νότες που θα σμιλεύουν με άφθαστη λαϊκή τέχνη και θα επικυρώνουν αενάως την ελληνικότητά του.
Χαιρετισμούς Κώστα, Ελένη, Γιάννη και λοιποί φίλοι, φρουροί του Αιγαίου.
Ζήτω η Ελλάδα μας, Ζήτω το Αιγαίο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube