Weather Icon

Tελικά ό,τι κι αν γίνει, οι Έλληνες δεν πεθαίνουν. Ο Στέλιος σε λίγες γραμμές τα είπε όλα!

Tελικά ό,τι κι αν γίνει, οι Έλληνες δεν πεθαίνουν. Ο Στέλιος σε λίγες γραμμές τα είπε όλα!
Σχόλιο απάντηση του Στέλιου στον Εξ ευωνύμων, στην ανάρτηση: Εκκληση Δένδια στον ΣΥΡΙΖΑ για συμμαχία ενάντια στο «Δουβλίνο 3»

ΣΤΕΛΙΟΣ είπε…

προς «εξ ευωνύμων»
Όχι φίλε μου, δεν συμφωνώ και δεν λέω αυτό. Αν κλείσουν τα σύνορα οι άλλες χώρες καλά θα κάνουν, θα είναι φυσικό επακόλουθο.
Εγώ είμαι εργάτης και έχω πατρίδα. Πέρα από αυτό, η ιδιότητα μου σαν εργάτης δεν είναι υπερανω των άλλων παραμέτρων που χαρακτηρίζουν ένα άνθρωπο (εθνικότητα, πολιτισμός, θρησκεια, ιδεολογια, ιστορική κληρονομία κλπ).
Δεν είμαι περήφανος που είμαι εργάτης, δεν είναι ιδιότητα, δουλεύω για να ζήσω και κάνω μια δουλειά που μου αρέσει. Δεν με ενώνει τίποτα με ένα βρωμοτουρκο η’ ένα πακιστανό διότι είμαστε και οι δυο εργάτες.
Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και πάει όπου θέλει ελεύθερα, οι εργάτες έχουν πατρίδες. Τα συνθήματα που αντιγράφεις είναι λανθασμένα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube