Weather Icon
Εκλογές 2012 12 Ιουλίου 2012

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίζει Τσίπρα(;)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίζει Τσίπρα(;)
Πολύ καιρό είχαμε να ακούσουμε για αυτή, η οποία, απορροφημένη μάλλον από τις δραστηριότητές της στο διεθνές jet-set, δεν είχε καν μπει στον κόπο να απαντήσει, όταν οι εφημερίδες εμφάνιζαν τον γιό της ως μαχητικό αριστερό. 
Κι όμως η Γιάννα Αγγελοπούλου, γιατί περί αυτής πρόκειται, με μια αιχμηρή επιστολή της απάντησε σε δημοσιεύματα, τα οποία την ενέπλεκαν στην προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επιστολή απεστάλη στην εφημερίδα «Δημοκρατία», δημοσίευμα της οποίας αναφερόταν σε άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή», στο οποίο «φωτογραφιζόταν» -χωρίς να κατονομάζεται- ανάμειξη της Γιάννας Αγγελοπούλου στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος του κ. Τσίπρα.
«Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, η μόνη σκέψη που μου έρχεται, είναι ότι ίσως για τα ευφάνταστα σενάρια φταίει ο καύσωνας. Εύχομαι πάντως καλή πορεία στο εκδοτικό εγχείρημα όλων σας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της η κυρία Αγγελοπούλου.
Κάποιοι λένε ωστόσο, ότι ίσως τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά από ότι λέει η κ. Αγγελοπούλου. Λένε δηλαδή, ότι η κυρία δεν άντεχε τον παραμερισμό της μετά τους Ολυμπιακούς και θέλησε να εκδικηθεί το πολιτικό κατεστημένο, προσφέροντας βοήθεια στον Αλέξη. Όχι μόνο για να στηρίξει τον Παναγιώτη της. Να το πιστέψουμε;

Πηγή

var _wau = _wau || []; _wau.push([“small”, “wvg1ie6mi5ta”, “m3y”]);
(function() {var s=document.createElement(“script”); s.async=true;
s.src=”http://widgets.amung.us/small.js”;
document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube