Weather Icon
Εκλογές 2012 5 Ιουνίου 2012

Απάντηση Καμμένου στις δηλώσεις Σόρος: Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες

Απάντηση Καμμένου στις δηλώσεις Σόρος: Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες

«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται απειλές. Εκτός από τους ντόπιους συνεργάτες των τραπεζιτών είδαμε σήμερα τον George Soros να κάνει δημόσια δήλωση, ουσιαστικά παίρνοντας θέση για τις εκλογές στην Ελλάδα. Λέγοντας ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν την απειλή για έξοδο από την Ευρωζώνη και θα ψηφίσουν συνασπισμό κομμάτων που θα στηρίξει τα μνημόνια», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΤ3, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απαντώντας «στις τρομολαγνικές δηλώσεις του Τζωρτζ Σόρος». 

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «αυτό είναι ένα ακόμα μέρος της τρομοκρατίας που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα από εδώ το Κιλκίς, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Καλούμε τον ελληνικό λαό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες». 

Στη δημοσιογραφική ερώτηση για την οικονομική αιμορραγία της Βόρειας Ελλάδας, εξαιτίας της άνθισης του εμπορίου από Έλληνες στις όμορες βαλκανικές χώρες, ο κ. Καμμένος απάντησε:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,  έχουμε μια σαφή θέση για την παραμεθόριο, για τις παραμεθόριες περιοχές και  αυτό αφορά κάθε περιοχή που συνορεύει με χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά ιδίως την Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Όταν το λίτρο το πετρέλαιο που βάζει ένα ταξί στο νομό μας, εδώ στο Κιλκίς,  είναι με 1,60 και περνώντας τα σύνορα βάζει με 1,10 , το αποτέλεσμα θα είναι να ερημώσει η παραμεθόριος. 
Για αυτό το λόγο μιλάμε για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, οι οποίες θα δημιουργηθούν στη παραμεθόριο, όπου θα μπορούν να μεταφέρουν την έδρα τους οι επιχειρήσεις με 5% φόρο, για να αντιμετωπίσουμε το 10% των γειτόνων. Με την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε 10 χρόνια στην έδρα του νομού και το 50% θα είναι ντόπιο προσωπικό. 
Δεν είναι δυνατό να συνεχίσει αυτή η αφαίμαξη της ελληνικής παραμεθορίου. Ουσιαστικά έχουμε μια επίθεση χωρίς πολεμικά μέσα. Θα την  αντικρούσουμε μετά ίδια μέσα, με οικονομικά μέσα».

Πηγή

var _wau = _wau || []; _wau.push([“small”, “wvg1ie6mi5ta”, “m3y”]);
(function() {var s=document.createElement(“script”); s.async=true;
s.src=”http://widgets.amung.us/small.js”;
document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube