REAL TIME |

Weather Icon
Εκλογές 2012 20 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήρια ΕΛΚ στον Αντ. Σαμαρά για το σχηματισμό κυβέρνησης

Συγχαρητήρια ΕΛΚ στον Αντ. Σαμαρά για το σχηματισμό κυβέρνησης

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Βίλφριντ Μάρτενς συνεχάρη τον νέο Πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, εκφράζοντας την ελπίδα να επανέλθει η Ελλάδα σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης. (Φωτογραφία αρχείου)

Τα συγχαρητήριά του για τη συγκρότηση «τριμερούς κυβέρνησης συνεργασίας», εξέφρασε στο νέο Πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Βίλφριντ Μάρτενς.

«Συγχαίρω θερμά τον καλό μου φίλο Αντώνη Σαμαρά για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με σκοπό το σχηματισμό μιας ισχυρής και σταθερής κυβέρνησης. Τα τρία πολιτικά κόμματα που αποτελούν την κυβέρνηση συνεργασίας, παραμέρισαν τις ιδεολογικές διαφορές και συμφώνησαν σε ένα κοινό, φιλοευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα κρατήσει την Ελλάδα σταθερά εντός της ευρωζώνης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΛΚ.
Δήλωσε μάλιστα «ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος» από την ταχύτητα με την οποία ο Α. Σαμαράς ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις, δεδομένου, όπως σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει πολιτική παράδοση σε κυβερνήσεις συνεργασίας. «Ειλικρινά ελπίζω ότι ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και η κυβέρνησή του θα επιτύχουν εξίσου να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση και να την επαναφέρουν σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης», κατέληξε.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube