REAL TIME |

Weather Icon
Εκλογές 2012 25 Μαΐου 2012

Πιγκουίνος vs Πικραμένου, τί γλύκα!!!

Πιγκουίνος vs Πικραμένου, τί γλύκα!!!

Σχόλιο του Πιγκουίνου στο άρθρο του Κώστα Πικραμένου: Το τέλος του Σαμαρά και ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία
Πω πω πωωω, πολύ πίκρα κύριε Πικραμένε μου (είναι βλέπεις κι αυτά τα ρημάδια τα ποσοστά που είναι αδυσσώπητα και δε λένε να καζαντίσουν). Και τρόμος, πολύς τρόμος, απέραντος τρόμος. Αλλά μην κάνεις μισές δουλειές, μάς κρύβεις τα καλύτερα. Με το που θα ροκιστεί (δεν είναι λάθος, οι συριζαίοι είναι άθεοι ροκάδες) η κυβέρνηση Τσίπρα, βλέπω να εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλους:
– Να σκάει μύτη ο Στρατούλης με κονσερβοκούτι από πεντάκιλη κονσέρβα βωδινού (αφού πρώτα θα έχει καταναλώσει το περιεχόμενο) και να αρχίσει να κόβει λαιμούς, μάτια, μύτες, αυτιά (και ότι άλλο εν πάσει περιπτώσει εξέχει) και μετά να τα πηγαίνει πεσκέσι στον Τσίπρα.
– Ο Παπαδημούλης, αυτή η μοχθηρή και εγκληματική φυσιογνωμία, σφίγγοντας το ματωμένο κουζινομάχαιρο στα δόντια, να εφορμάει να γδάρει τον Κουβέλη ζωντανό.
– Η συντρόφισσα Σοφία Σακοράφα με αγέρωχο και φαρμακερό βλέμμα (κλασσική ΕΑΜοβουλγάρα) να προεδρεύει λαϊκού δικαστηρίου και να στέλνει μαζικά ψυχές στον Άδη. Οι τυχεροί θα πηγαίνουν κατευθείαν στην κόλαση. Οι άτυχοι θα καταλήγουν στα χέρια τού αιμοσταγούς Παπαδημούλη.
– Ο ειδικός δημοσιογράφος – ανακριτής Γιώργος Βαρεμένος να βαράει ανελέητα τα θύματά του με σκοπό να αποσπάσει την αποκλειστική είδηση για τις ανάγκες τού ρεπορτάζ.
– Ο Δραγασάκης να πηγαίνει με λοστό και να παραβιάζει τις θυρίδες για να βουτάει τα τιμαλφή (μόλις όμως δει μόνο επιστολές μέσα, τότε θα αντιληφθεί ότι αντί για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατά λάθος μπήκε στο Ταχυδρομείο σκέτο).
– Ο Λαφαζάνης να τραβολογάει απ’ το σκοινί την (εθνικοποιημένη πια) κατσίκα τής ετοιμοθάνατης γειτόνισσάς του στο χωριό, ενώ εκείνη η φουκαριάρα θα χαροπαλεύει απεγνωσμένα να την αποσπάσει από τα άπληστα χέρια του.
– Ο κλασσικός Σλαβοκουμουνιστής Κουράκης να κάνει συντετριμμένος την αυτοκριτική του ενώπιον τής Κεντρικής Επιτροπής, γιατί την κρίσιμη στιγμή αντί να ζαλωθεί το μυδράλιο, αυτός ζαλώθηκε την ηλεκτρική κιθάρα.
– Η συντρόφισσα Δούρου να αποκηρύσσει το μέικαπ και το κραγιόν και να ζώνεται φυσεκλίκια σταυρωτά και δίκωχο (ο στυλίστας της τής έχει πει ότι τής πηγαίνει πολύ το χακί).
Τι άλλο; Ά ναί. Να μη ξεχάσουμε ότι θα γίνει σεισμικό ντόμινο στην Ελλάδα, θα ξαναεκραγεί το ηφαίστειο τής Σαντορίνης και θα κάνει τσουνάμι, θα γίνει κατακλυσμός, θα γίνουν κατολισθήσεις, θα καούν τα κάρβουνα, θα πέσει ακρίδα στην ύπαιθρο και δάκος στις ελιές τού Σημίτη.
Και το χειρότερο απ’ όλα το φύλαγα για το τέλος: Ο Τσίπρας, με την ακαταμάχητη γοητεία του, θα εθνικοποιήσει τις γκόμενες τού κόσμου. Γι αυτό παιδιά κάντε ότι κάνετε τώρα, όσο είναι ακόμα καιρός, γιατί αφού επιμένετε να ψηφίσετε Τσίπρα, μετά τις 17/6 σάς βλέπω στη σεξουαλική αυτάρκεια (παλιοκουμούνια).

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube