Weather Icon

Θα δικαστεί ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος και οι λοιποί κηπουροί γι’ αυτό το έγκλημα;

Θα δικαστεί ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος και οι λοιποί κηπουροί γι’ αυτό το έγκλημα;

«Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω, να γίνω βάρος στο παιδί μου»
Οδήγησαν συνειδητά τη χώρα στην καταστροφή και αυτοκτονούν έντιμοι και υπερήφανοι Έλληνες που δεν αντέχουν να ψάχνουν για τροφή στα σκουπίδια. Θα τιμωρηθεί κανείς για το έγκλημα αυτό ή θα το κουκουλώσουν οι πολιτικοί, στη λογική του “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει;
Διαβάζουμε για τα αίτια της αυτοκτονίας: 

Τέλος στη ζωή του έβαλε  ηλικιωμένος έλληνας 77 ετών στις 9:00 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών περαστικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας ενώ βρισκόταν στη δεξιά πλευρά της πλατείας, ανάμεσα σε δέντρα έβγαλε ένα πιστόλι  και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Οι διερχόμενοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφθασαν τραυματιοφορείς οι οποίοι μετέφεραν τη σορό του άντρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν τον πυροβολισμό και τον είδαν να πέφτει στο έδαφος.
Σύμφωνα να πληροφορίες ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα στο οποίο αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αναφερόμενος στην οικονομική του κατάσταση. Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα που βρέθηκε πάνω του, ο 77χρονος έγραφε πως «η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου». Και κατέληγε: «Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω, να γίνω βάρος στο παιδί μου».
Μιλώντας στο Βήμα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κώστας Λουράντος ανέφερε πως ο 77χρονος ήταν παλιά φαρμακοποιός – μέλος του Συλλόγου μέχρι το 1994, όταν πούλησε το φαρμακείο που διατηρούσε στη περιοχή των Αμπελοκήπων σε άλλο συνάδελφο του.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube