Weather Icon
Γενικά θέματα 10 Μαρτίου 2012

«Το Αραράτ θα είναι ο τάφος των Αρμενίων!»

«Το Αραράτ θα είναι ο τάφος των Αρμενίων!»

Το πρόσχημα του εορτασμού των τραγικών γεγονότων στο Χοτζάλι το 1992, έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες υπερεθνικιστικους Τούρκους να εκδηλώνουν την αληθινή φύση τους, χωρίς οι αρχές να βλέπουν σε αυτό τίποτα το επιλήψιμο, η τόσο λίγο ώστε να είναι ασήμαντο, αλλά ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Μετά το πλέον απεχθές σύνθημα «Είστε όλοι Αρμένιοι, είστε όλοι μπάσταρδοι» , ο τουρκικός ρατσισμός έφτασε στο αποκορύφωμά του στο Πανεπιστήμιο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ στην Ισπάρτα όταν οι φοιτητές φώναζαν σύσσωμοι «Το Αραράτ θα γίνει ο τάφος σας».

Ποτέ, οπουδήποτε στον κόσμο, κανένας Αρμένιος δεν έχει προφέρει τέτοια βιαία λόγια εναντίον του τουρκικού λαού. Και αυτό συνέβη μπροστά σε έναν υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος ο ίδιος έβαλε το χεράκι του,  ενθαρρύνοντας το μίσος δημοσίως και κατηγορώντας τους Αρμένιους: « Εσείς οι πότες αίματος! Εσείς οι δολοφόνοι! Οι αδίστακτοι! Οι άκαρδοι! Όσο θα ζήσει ο τουρκικός λαός, θα πληρώσετε για το αίμα που χύθηκε και θα μας λογοδοτήσετε! ».
Άλλοι, όπως ο αντιπρόεδρος του κόμματος HAS (Η φωνή του λαού) Μεχμέτ Bekaroglu, δεν έμεινε για πολύ, διότι η εκδήλωση παραγινόταν ρατσιστική και προσβλητική.
«Οι γκρίζοι λύκοι είναι εδώ, που είναι οι Χραντ;» φώναζαν οι διαδηλωτές.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Άλλα απειλητικά συνθήματα προφέρθηκαν κατά του αρμενικού πληθυσμού, όπως: «Σήμερα στο Ταξίμ, αύριο στο Ερεβάν: Θα κατέβουμε ξαφνικά μέσα στη νύχτα», αναφέρει η εφημερίδα Radikal.
Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στη διαδήλωση στο Ταξίμ σοκαρίστηκαν οι ίδιοι με τόσο μίσος που χύθηκε.
Η ακύρωση του νόμου Boyer θα πρέπει πάλι να ενθουσιάσει αυτούς τους κακοποιούς των οποίων τα χαρακτηριστικά είναι πιο κοντά στο όρνιο παρά στο Homo sapiens.

var _wau = _wau || []; _wau.push([“small”, “wvg1ie6mi5ta”, “m3y”]);
(function() {var s=document.createElement(“script”); s.async=true;
s.src=”http://widgets.amung.us/small.js”;
document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube