Γενικά θέματα 5 Μαρτίου 2012

Επίθεση Τούρκων σε Αμερικανούς ναύτες στην Αλικαρνασσό

Ο εκ των εγκυρότερων Ελληνικών Ιστοτόπων Defencepoint.gr  αναφέρει ότι η Τουρκική Αστυνομία προχώρησε σε  11 συλλήψεις διαδηλωτών  στην Αλικαρνασσό. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για την παρουσία στην Αμερικανών ναυτών από το αντιτορπιλικό “USS Sullivans”, κλάσης Arleigh Burke, το οποίο είχε αγκυροβολήσει στο λιμάνι. Οι Τούρκοι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους Αμερικανούς ναύτες, την ώρα που αυτοί ψώνιζαν στα τουριστικά καταστήματα τς πόλης. Οι περίπου 100 Αμερικανοί ναύτες, επέστρεψαν στο πλοίο, με την συνοδεία της τουρκική αστυνομίας!

Η Αστυνομία έχει επιβάλει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και την απαγόρευση σε οιονδήποτε να πλησιάσει το πλοίο. Το USS Sullivans θα εγκαταλείψει το λιμάνι της Αλικαρνασσού  την Τρίτη.
Ενας εκ των διαδηλωτών ο  Sefa Parlak  διένειμε στον τύπο  ανακοίνωση για λογαριασμό ης ομάδας στην οποία αναφέρεται  ότι  δεν επιθυμούν την παρουσία Αμερικανικών πολεμικών σκαφών στο λιμάνι της Αλικαρνασσού.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube