Αιγαίο , Ισραήλ 15 Μαρτίου 2012

Ενθουσιασμένοι οι Ισραηλινοί

Ενθουσιασμένα επέστρεψαν την Κυριακή από την Κάρπαθο τα μέλη της Ισραηλινής αντιπροσωπείας που ήρθαν την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή μας για να οριστικοποιήσουν την απευθείας σύνδεση του Ισραήλ με το νησί. Οι κ.κ. Σπύρος Βαλλιάνος, δ/τής του Ε.Ο.Τ Ισραήλ και Κύπρου, ο Moshe Avisar ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου OFEK TRAVEL & TOURISM και ο δημοσιογράφος Gil Lupo, που ως γνωστόν ήταν καλεσμένοι από τον δήμαρχο του νησιού κ. Μιχάλη Χανιώτη, συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την απευθείας σύνδεση του Ισραήλ με την Κάρπαθο.
Στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου τους υποδέχτηκαν οι Διαμαντής Σωτηράκης μέλος του δ/κού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και ο Κώστας Μάτσης, οι οποίοι ευχαρίστησαν δια χειραψίας όλους τους επιβάτες που ταξίδευαν για Ισραήλ και τους ευχήθηκαν καλό ταξίδι.

Κατά την ολιγόωρη παραμονή του στη Ρόδο ο κύριος Moshe AVIRAR γνωστοποίησε ότι οι πτήσεις από Ισραήλ προς Κάρπαθο θα πραγματοποιούνται τελικά με την ISRAIL AIR LINES.

Συγκεκριμένα, από 2 Ιουνίου μέχρι 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή συνολικά 30 τον αριθμό, από το αεροδρόμιο της HAIFA και από 11 Ιουλίου μέχρι 6 Οκτωβρίου άλλες δύο την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο συνολικά 25 από το Τελ Αβίβ.

Προσπάθεια γίνεται και για μια πτήση από Χάιφα προς Ρόδο, και για το σκοπό αυτό ο κ. MOSHE θα έρθει και πάλι στη Ρόδο στις 19 Απριλίου με δέκα δημοσιογράφους θα παραμείνει στο νησί για 36 ώρες και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κάρπαθο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία η αγορά του Ισραήλ σημειώνει φέτος μεγάλη αύξηση, καθώς καταγράφεται μία άνοδος στις κρατήσεις της τάξης του 25% έως 30%

Πηγή : Ροδιακή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube