REAL TIME |

Weather Icon
Διαφθορά , Εκλογές 2012 20 Μαρτίου 2012

Σχόλιο πρόταση του εκ Χαλκίδος Σταύρου Ψυχογιού

Σχόλιο πρόταση του εκ Χαλκίδος Σταύρου Ψυχογιού
Σχόλιο στην ανάρτηση “Κακοκυβερνησία ή ακυβερνησία; Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!”

Αγαπητέ Σάββα τα πράγματα είναι απλά.
1) Να καταργηθούν αμέσως οι συντάξεις μαιμού καθώς και τα πλασματικά χρόνια ή ναμειωθούν ανάλογα με την πραγματική προσφορά καθενός στα ταμεία ( οτε,ολυμπιακή, πολιτικοί πρόσφυγες, σώματα ασφαλείας,δεη κ.λ.π)
2) Να θεσμοθετηθεί αμέσως ότι η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή είναι έγκλημα – ληστεία και πέραν των νομίμων συνεπειών να υπάρχει, ανάλογα το ύψος, και δήμευση περιουσίας.
3) Προνόμια για όλους τέλος και με αυστηρότατα κριτήρια θα δίνονται μόνον για τις ευπαθείς ομάδες.
4) Θέσπιση Περιφερειακών και αξιοκρατικών ΑΣΕΠ,και άμεσος έλεγχος παραγωγικότητας όλων των Δ.Υ. Οποιος κρίνεται ανάξιος απολύεται. Οποιος άξιος υπογράφει πενταετή σύμβαση και μετά επανακρίνεται.
5)Μείωση σε 100 βουλευτές με μισθό των ΔΥ και αμεσος και σαφής διαχωρισμός εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας. Τέρμα τα προνόμια, βουλευτικές ασυλίεςκ.λ.π
6) Αμεσος διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας.
7) Οικονομικός διαχωρισμός της Ελλάδας σε ζώνες προσέλκυσης επενδύσεων και κίνητρα γι αυτές.
8) Αμεση παραχώρηση( ενοικίαση χωρίς αντίτοιμο) του Ελληνικού σε πολυεθνικές και εφοπλιστές με αντίτοιμο την δημιουργία έδρας εκεί.
9) ΑΣΕΠ και για τους αιρετούς (Δημάρχους -Περιφερειάρχες κ.λ.π)
Δηλαδή , παρήλθε το έτος, δέν φρόντισες για την εκπόνηση ορισμένου μεγέθους μελετών και για την διεκδίκηση και αξιοποίηση επίσης κονδυλίων , Α-ΠΟ-ΛΥ-Ε-ΣΑΙ πάραυτα, παρά την λαική βούληση των δημοτών. Οχι θα χαντακωθεί ο τόπος για 5 χρόνια εξαιτίας ανικάνων, καιροσκόπων κ.α.
10) Αμεση φορολόγηση κινητής και ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στο εξωτερικό και όποιος την κρύβει στερείται την ελληνική ιθαγένεια και δημεύεται ότι υπάρχει τουλάχιστον στην Ελλάδα.
11) Σχεδιασμός και άμεση εκτέλεση αγοτικών προγραμμάτων και δράσεων για την σταδιακή αυτάρκεια της χώρας σε τοπικά προιόντα. Παρέμβαση στην καθετοποίηση της παραγωγής καθώς και στην εμπορία και διακίνηση αυτής.
12) Μεταφορά των εβραικών κεφαλαίων στην χώρα και ταχύτατη σύμπραξη με το Ισραήλ για την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική συνεργασία σε σχέση με ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες και εθνική άμυνα. Διπλωματικός στόχος να μπεί το Ισραήλ στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
ΧΑΛΚΙΔΑ- Σταύρος Ψυχογυιός

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube