Weather Icon
Γενικά θέματα 27 Μαρτίου 2012

Συναγερμός από οπλοστάσιο στο βυθό της Βάρκιζας

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού βαρέος οπλισμού στο βυθό της Βάρκιζας, με την οποία ασχολείται τόσο η ΕΛ.ΑΣ., όσο και η Αντιτρομοκρατική – σύμφωνα με πληροφορίες. Τα όπλα βρέθηκαν πριν από δέκα ημέρες ωστόσο – για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί – οι ανακοινώσεις έγιναν σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο βυθό της συγκεκριμένης θαλάσσιας περιοχής βρέθηκαν τρία Kalashnikov με δώδεκα γεμιστήρες, ένα εννιάρι πιστόλι Makarov, δύο πιστόλια Beretta 7,65, mm, τρία σαρανταπεντάρια πιστόλια Browning, τρεις ξιφολόγχες και τριακόσια φυσίγγια.

Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, οι ειδικοί της οποίας λόγω της διάβρωσης που είχε υποστεί το υλικό από το θαλασσινό νερό, το επανέφεραν σε κατάσταση τέτοια, ώστε να γίνει βαλλιστική έρευνα και να διασταυρωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Η υπόθεση έχει “άρωμα” τρομοκρατίας και εξετάζεται αν ίσως πρόκειται για όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αιματηρές ενέργειες. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube