Weather Icon
Κίνα , Κορέα – Βόρειος Κορέα 10 Φεβρουαρίου 2012

Φήμες για δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Κίνα

Φήμες για δολοφονία του νέου ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν κυκλοφορούν στο Weybo, την κινεζική έκδοση του Twitter.Η δολοφονία του νέου ηγέτη της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, φέρεται να έχει γίνει στην πρεσβεία της βόρειας Κορέας στο Πεκίνο.http://www.skai.gr

Ζει ο Κιμ-Γιονγκ-Ουν ;

ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ

Έντονες φήμες ότι το μεσημέρι δολοφονήθηκε στην πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στο Πεκίνο ο νέος ηγέτης Κιμ-Γιονγκ-Ουν, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην κινεζική εκδοχή τουTweeter. “Ένοπλοι εισέβαλαν στην κατοικία του Κιμ-Γιονγκ-Αν στο Πεκίνο και τον δολοφόνησαν στις 2 και 45 το μεσημέρι. Στη συνέχεια σκοτώθηκαν και οι ίδιοι από τα πυρά του σωματοφύλακα”, αναφέρει η αρχική ανάρτηση.

Παρά την αρχική εκτίμηση ότι πρόκειται για φάρσα, η κινεζική υπηρεσία μικρο-μπλόγκιν Weibo έχει κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες από αναπαραγωγές της αρχικής ανάρτησης.

Κάποιοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να κάνουν λόγο για απόπειρα πραξικοπήματος, επισημαίνοντας ότι έξω από την πρεσβεία της βόρειας Κορέας υπάρχει ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός παρκαρισμένων αυτοκινήτων. 
http://www.real.gr/


*Αναμένεται αποκλειστικό video μόλις το δημοσιοποιήσει το Youtube.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube