REAL TIME |

Γενικά θέματα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2012
Αγαπητοί φίλοι,
τα δύο πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα επί σειρά ετών, πέραν του ότι έχουν απογοητεύσει τους Έλληνες, βρίσκονται οριστικά μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το Μνημόνιο-2 σε κατάσταση αποσύνθεσης. Οι δημοσκοπήσεις συμπίπτουν όσον αφορά τα χαμηλά ποσοστά που προβλέπεται να λάβουν τα εν λόγω κόμματα, αλλά και όσον αφορά το μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Σήμερα ανακοινώθηκε αρμοδίως, ότι τον προσεχή Απρίλιο πρόκειται να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές. Οι Έλληνες αναζητούν εδώ και πολύ καιρό μια νέα πολιτική στέγη που να τους καλύπτει.
Στις 15 Αυγούστου 2011 απόστρατοι αξιωματικοί των τριών όπλων των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας πήραν την πρωτοβουλία ίδρυσης νέου πολιτικού κόμματος, το οποίο ανακοινώθηκε επισήμως στις 21 Νοεμβρίου 2011. Πρόκειται για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΣΕΕ), μέλη του οποίου είναι Έλληνες πολίτες κάθε επαγγέλματος, με πατριωτική και δημοκρατική φωνή, προερχόμενοι από όλες τις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας. Δεν πρόκειται για ένα κόμμα χαρακτηρισμένο δεξιό ή αριστερό. Πρόκειται για ένα κόμμα που επιδιώκει να βγάλει την Ελλάδα από τον σημερινό βούρκο και προς επίτευξη αυτού του σκοπού στηρίζεται στις δυνάμεις όλων των Ελλήνων, όπως δηλώνει και ο τίτλος του. Ιδεολογία του κόμματος είναι απλά η φιλοπατρία.
Ο ΣΕΕ έχει πραγματοποιήσει δεκάδες οργανωτικές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα και έχει δημιουργήσει Γραφεία σχεδόν σε όλους τους μεγάλους Δήμους των  Περιφερειών της Ελλάδος. Στην Αθήνα τα κεντρικά Γραφεία του ΣΕΕ βρίσκονται στην οδό Ναυαρίνου 17, τηλ. 211 182 6004, email: syndesmosee@syndesmosee.gr Η ιστοσελίδα του κόμματος είναι www.syndesmosee.gr
Στις 5 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο της προσωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΕ και αποφασίστηκε η συμμετοχή του ΣΕΕ στις προσεχείς εκλογές, ενώ στις 4 Μαρτίου 2012 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το πρώτο τακτικό συνέδριο του ΣΕΕ.
Ως μέλος της προσωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΕ απευθύνομαι σε σας με την προτροπή να εξετάσετε τη σκοπιμότητα της προσωπικής σας υποστήριξης του ΣΕΕ και να προωθήσετε επίσης την πληροφόρηση αυτή στους φίλους και γνωστούς σας, ώστε να διαδοθεί περαιτέρω  η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον ΣΕΕ. Παρά το γεγονός ότι τα ηγετικά ΜΜΕ της Ελλάδος έχουν δείξει περιορισμένο σχετικό ενδιαφέρον, τα μηνύματα που μέχρι τώρα υπάρχουν δικαιολογούν την υπάρχουσα αισιοδοξία, ότι ο ΣΕΕ θα πετύχει με άνεση την είσοδό του στη Βουλή που θα προκύψει μετά τις προσεχείς εκλογές.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Ε. Δουδούμης
Οικονομολόγος – Συγγραφέας            
gdoudoumis@yahoo.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube