Γενικά θέματα 5 Δεκεμβρίου 2011

Οι έντιμοι πολιτικοί, έχουν το θάρρος και πραγματοποιούν συγκεντρώσεις και μάλιστα μεγαλειώδεις!

Οι έντιμοι πολιτικοί, έχουν το θάρρος και πραγματοποιούν συγκεντρώσεις και μάλιστα μεγαλειώδεις!

Μεγαλειώδης εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη στο Λαγκαδά!
Μεγαλειώδης και συγκινητική η παρουσία του κόσμου, καθώς πάνω από χίλια πεντακόσια άτομα παρακολούθησαν στην κατάμεστη αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά, αλλά και έξω από αυτή, την πολιτική ομιλία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατία της Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββα Αναστασιάδη, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 το πρωί.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους , ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Λαζός Κυριάκος ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, οι Δήμαρχοι Λαγκαδά κ. Ι. Αναστασιάδης, Ωραιοκάστρου κ. Δ. Σαραμάντος, Αμπελοκήπων κ. Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στον Λαγκαδά, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι Καποδιστριακών Δήμων, Κομματικά στελέχη, Ο Σάββας . Καλεντερίδης εμπνευστής και ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου λέσχης Αθηνών, Συνδικαλιστές δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, εκπρόσωποι ποντιακών και άλλων πολιτιστικών σωματείων, κ.α.
Ο Βουλευτής φανερά συγκινημένος για την ανταπόκριση του κόσμου μεταξύ άλλων τόνισε:
« Ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του θα μείνουν στην Ιστορία για την μεγαλύτερη πολιτική απάτη που έζησε ποτέ η Ελλάδα. Έλεγαν συνειδητά ψέματα για να κερδίσουν τις εκλογές.
Από τα «λεφτά υπάρχουν» μέχρι την υπαγωγή της χώρας στο Δ.Ν.Τ. η απόσταση αποδείχθηκε μεγάλη. Έλεγαν ψέματα όταν υποσχόταν παροχές ενώ γνώριζαν την κατάσταση της οικονομίας. Θα μείνουν στην Ιστορία και για κάτι ακόμη σπάνιο.
Για το ότι ποτέ άλλοτε Πρωθυπουργός δεν δίστασε να βλάψει την χώρα του και τον λαό του, για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του.
Αντί να πάρει άμεσα μέτρα, όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας , όπως με αγωνία τον προέτρεπε η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς, έλεγε ότι δεν χρειάζονται ενώ παράλληλα διόγκωνε με λογιστικές αλχημείες, κατά
παραγγελία Παπακωνσταντίνου το έλλειμμα του 2009 για να πλήξει την Ν.Δ. και να οδηγήσει τη χώρα στη μέγγενη του Δ.Ν.Τ. Θα μείνει όμως στην Ιστορία και για κάτι ακόμη πραγματικά μοναδικό.
Ποτέ άλλοτε, Πρωθυπουργός δεν έχει περιγράψει στη Διεθνή Κοινότητα τόσες πολλές φορές και με τόση επιμονή τον λαό του, ως έθνος φοροφυγάδων, διεφθαρμένων και πονηρών και την χώρα του ως «Τιτανικό», για να πετύχει τελικά το σκοπό του. Δεν δίστασε να διασύρει τον Ελληνικό λαό για να δικαιολογήσει τα δικά του ψέματα .Μετά την επιλογή του Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, να οδηγήσουν την χώρα στο Δ.Ν.Τ., τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο……..».
Συνεχίζοντας εν μέσω χειροκροτημάτων, μίλησε για τις « Δεκαετίες Ευρωπαϊκής πορείας και σταθερότητας που απειλήθηκαν άμεσα, με την πρωτοβουλία Παπανδρέου για δημοψήφισμα, καθώς αμφισβητήθηκε η παρουσία μας στο Ευρώ και κατέρρευσε κάθε ίχνος αξιοπιστίας της επίσημης Ελλάδας στο εξωτερικό».
Στην κατάμεστη αίθουσα ο κόσμος παρακολούθησε με πολύ προσοχή την ομιλία του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος για μια ακόμη φορά επανέλαβε πως οι επερχόμενες εκλογές « θα είναι μια κρίσιμη πολιτική απόφαση που θα δρομολογήσει σοβαρές εξελίξεις για τη χώρα μας και τα παιδιά μας»
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής ο οποίος ήταν αρκετά φορτισμένος , κάλεσε τον κόσμο «να εμπιστευθεί και να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube