Γενικά θέματα 18 Νοεμβρίου 2011

O Φαήλος απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το σίγουρο είναι ότι ο Κυριάκος άρχισε κάτι πολύ μεγάλο!!!

O Φαήλος απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το σίγουρο είναι ότι ο Κυριάκος άρχισε κάτι πολύ μεγάλο!!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Παρασκευής, αναφερόμενος στον φίλο του προέδρου της ΝΔ, Φαήλο Κρανιδιώτη, είπε:
«Είναι όψιμος Νεοδημοκρατης. Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη ΝΔ. Γι’αυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές στη ΝΔ».
Παράλληλα, ο Κυριάκος έκανε λόγο για πρόσωπα χωρίς θεσμική ιδιότητα, που δεν βοηθούν την προσπάθεια της ΝΔ, καθώς προκαλούν διχασμό, αντί σύνθεσης στο κόμμα.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε στο Αντινιούζ:

“Το ποια είναι η πλειοψηφία της λαϊκής πατριωτικής μας βάσης το απέδειξε η 29 Νοεμβρίου 2009 και η συντριπτική νίκη του Αντώνη Σαμαρά. Τους βουλευτές έχει δικαίωμα να τους κρίνει οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. Πρωτίστως δε οι απλοί πολίτες που τους εκλέγουν, όπως εγώ, ο τελευταίος από τους 800.000.
Όποιος διεκδικεί το αλάθητο να προσχωρήσει στον Καθολικισμό και να γίνει Πάπας. Είναι αλήθεια πως η δράση μου από τα 16-17 μου δεν ήταν και δεν είναι στενά κομματική. Ήταν και είναι για την εθνικά πολιτική, την συμπαράσταση στον Κυπριακό και Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στο Αρμενικό και Κουρδικό Κίνημα. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Κολωνάκι, την Μύκονο και την Αράχοβα δεν έχω κάνει, τα τιμολόγια μου είναι πληρωμένα στην ώρα τους, τις τιμές της αγοράς τις γνωρίζω και δεν είμαι πορφυρογέννητος. Δεν παρέλαβα από τον πατέρα μου κανένα πολιτικό τιμάριο, μόνο το παράδειγμα του.
Εγώ πάντως στις 9 Οκτωβρίου 2009, όπως και πριν επί χρόνια, ψήφισα Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή, το οποίο στήριξα και με κείμενα μου προεκλογικά. Κάποιοι άλλοι δεν είμαι σίγουρος και τι ψήφισαν και τι εύχονται“.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube