Weather Icon

Αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση στην Αίγυπτο

Αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση στην Αίγυπτο

Οι Αρχές της Αιγύπτου ερευνούν ισχυρισμούς βάσει των οποίων υπάρχει αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση που παροχετεύεται σε ορισμένα πολιτικά κόμματα τα οποία συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου, αποκάλυψε ο επικεφαλής της επιτροπής η οποία επιβλέπει τη διαδικασία.
«Τις τελευταίες ημέρες, οι υπηρεσίες επιτήρησης έχουν αποκαλύψει ότι προσφέρθηκε αμφιλεγόμενη χρηματοδότηση σε ορισμένες παρατάξεις για τις προεκλογικές τους εκστρατείες», είπε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Ανώτερης Εκλογικής Επιτροπής, Άμπντελ Μόεζ [ Ιμπραχίμ, στην εφημερίδα Αλ Αχράμ. Δεν κατονόμασε τα κόμματα που φέρονται να έλαβαν τα κεφάλαια ούτε ανέφερε ποιοι είναι οι χρηματοδότες. 

Περιορίστηκε να δηλώσει ότι το πόρισμα της έρευνας για το θέμα αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν η έρευνα ολοκληρωθεί. Πάνω από 11.000 υποψήφιοι συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των 498 μελών της αιγυπτιακής Βουλής, που θα ξεκινήσουν στις 28 Νοεμβρίου. Η προεκλογική εκστρατεία λήγει την 26η Νοεμβρίου. Πρόκειται για τις πρώτες εκλογές στην Αίγυπτο μετά τη λαϊκή εξέγερση η οποία ανέτρεψε τον πρώην Πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ το Φεβρουάριο. 
http://www.philenews.com/digital/ 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube